Ćana bez mana

Kad ne igra vrhunski rukomet, ona vodi emisiju ''Kod Ćamile na fotelji''

U emisiji ''Kod Ćamile na fotelji'' izmjenjuju se gosti, a ona ih ispituje zanimljiva pitanja koja uveseljavaju mnoge. 'Ćana bez mana' je očito višestruko nadarena djevojka.
Sport / Rukomet | 08. 12. 2020. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajna rukometašica Ćamila Mičijević koja briljira na Europskom prvenstvu u Danskoj, ne prestaje oduševljavati hrvatsku, ali i europsku sportsku javnost.

Ćamila ili kako ona sebe voli nazivati – Ćana bez mana - dobri je duh hrvatske reprezentacije.

Ćana bez mana je je ona koja pokreće čudesnu atmosferu koja ovih dana vlada u taboru reprezentacije, a bez dobre atmosfere nema ni uspjeha, pa koliko god bili dobri.

Već je pisano da je Ćamila Mičijević iz Mostara, grada koji je Hrvatskoj podario mnoge uspješne sportaše poput košarkaša Bojana Bogdanovića, ali i rukometaša Marina Marića i Igora Karačića.

Ćamila je igrala u nekoliko mostarskih klubova, a stručnjaci su je zapazili u riječkom Zametu, gdje je svojom visinom (194 cm) dominirala u igri. Potom je četiri godine igrala u Dunajvarosu, a onda je ozlijedila koljeno 2018.

Nakon što se vratila, u prvoj utakmici ponovno je ozlijedila koljeno i nastavila s pauzom od rukometa. Vratila se nakon operacije i danas igra u francuskom Metzu.

Ćamila je bila sjajna protiv Mađarske i Nizozemke, a kada ne igra, onda vodi svoju emisiju na društvenim mrežama Hrvatskog rukometnog saveza.

U emisiji ''Kod Ćamile na fotelji'' izmjenjuju se gosti, a ona ih ispituje zanimljiva pitanja koja uveseljavaju mnoge.

Njezin spontati način vođenja razgovora stvara atmosferu i dinamiku u studiju, na slična način onome kako Ćamila to radi na parketu dok igra rukomet.

Ćamila se na Instagramu zove Ćana bez mana i svojim urnebesnim objavama vraća osmijeh na lice i najtužnijima. 

U najnovijoj emisiji ugostila je trenericu Snježanu Petiku i izbornika Šoštarića.

Video: Nenad Šoštarić & Snježana Petika "Kod Ćamile na fotelji"
Kopirati
Drag cursor here to close