Ćamila Mičijević

Mostarka najbolja igračica utakmice Hrvatska – Mađarska na Euru

Mostarka Ćamila Mičijević je sa četiri pogotka bila najbolji strijelac Hrvatske, dok su po tri pogotka postigle Katarina Ježić i Ana Debelić. Mađarice je sa devet pogodaka predvodila Katrin Gitta Klujber.
Sport / Ostali sportovi | 05. 12. 2020. u 17:56

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatske rukometašice pobjedom su započele nastup na Europskom prvenstvu u Danskoj, a u prvoj su utakmici u skupini C, odigranoj u Koldingu, svladale reprezentaciju Mađarske sa 24:22 (12:12).

Mostarka Ćamila Mičijević je sa četiri pogotka bila najbolji strijelac Hrvatske, dok su po tri pogotka postigle Katarina Ježić i Ana Debelić.

Mađarice je sa devet pogodaka predvodila Katrin Gitta Klujber.

''U ime cijele rukometne reprezentacije želim zahvaliti svima koji su bili uz nas u ovoj utakmici. Po broju poruka vidim da je to ogroman broj, na što smo dodatno ponosne. Zaista smo odigrale fenomenalnu utakmicu, dale sve od sebe, od prve do zadnje. Posebno mi je drago da su aspolutno svi imali udio, svi su imali svoj posao i svi su ga odradili fenomenalno, i eto, tu je rezultat'', rekla je Ćamila Mičijević.

Mostarka, 194cm visoka članica Metza, je proglašena za igračicu utakmice. Pored 4 gola, imala je i 4 asistencije te 3 ukradene lopte, prenosi Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close