Borba za Premijer ligu BiH

Širokobriješke odbojkašice poražene od lukavačkog Smeča u prvom susretu finala doigravanja

Favorizirani Smeč iz Lukavca slavio je na Pecari protiv širokobriješkog Smeča u prvom susretu finala doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH.
Sport / Ostali sportovi | 07. 04. 2018. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbojkašice širokobriješkog Smeča poražene su 0:3 (20:25, 22:25, 26:28) od Smeča iz Lukavca u prvoj utakmici finala doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH igranoj u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Domaće odbojkašice dobro su krenule u susret te vodile tijekom prvom seta, no gošće su uspjele iskoristiti nekoliko grešaka domaćih i preokrenuti rezultat te na kraju osvojiti set s 20:25.

I drugi set pripao je favoriziranom lukavačkom Smeču koji nije izgubio ni jedan set u Super ligi Federacije BiH - skupina sjever kao ni u doigravanju. 

Širokobriježanke su u trećem setu pokazale bolju igru i najveći otpor te se nisu predavale, no to nije bilo dovoljno za smanjivanje zaostatke te gošće iz Lukavca s velikih 3:0 u setovima odlaze kući gdje će za sedam dana pred domaćom publikom u uzvratnom susretu igrati protiv današnjih protivnica.

Pobjednik ovog dvomeča od sljedeće sezone će se natjecati u Premijer ligi BiH dok će poraženi natjecanje nastaviti u Super ligi FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close