Ispadanje s US Opena

Federer: Ozljeda nije razlog poraza

''Sigurno da je Dimitrov odradio dobar posao'', priznao je Federer.
Sport / Ostali sportovi | 04. 09. 2019. u 10:10 Feđa Ibrulj | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prva dva susreta je nekako izgledao u pojedinim trenucima usporeno, nezainteresirano, a onda je u nastavku uhvatio pravi ritam.

Do četvrtfinala nije imao većih problema bez obzira na dva izgubljena seta u prva dva kola.

A onda je stigao Dimitrov. Raspoložen, dobar kao što može biti. Međutim, stigli su i problemi s leđima, iako o tome Federer nije želio previše pričati.

''Problemi s leđima su se pojavili tijekom dana, ali nije bilo toliko loše da bih eventualno odustao. Tražio sam u jednom trenutku tretman gornjeg dijela leđa i vrata. Da se malo opustim, vidim hoće li biti bolje. Međutim, to nije razlog mog poraza. Grigor je igrao odlično, bio je bolji. Igrao vrlo dobro s osnovne linije, miksao je udarce, ja nisam mogao uhvatiti pravi ritam. Sigurno da je Dimitrov odradio dobar posao'', priznao je Federer kojeg su opet novinari, kako to obično bude nakon poraza, pitali što i kako dalje.

Hoće li se vratiti naredne godine? Hoće li krenuti u lov na novi Grand Slam?

''Nakon poraza naravno budete razočarani, ali vrlo brzo ću se vratiti u normalu. Koliko ću turnira igrati do kraja godine? Ne znam, vidjet ćemo. Planirali smo Basel, Šangaj, možda Pariz, onda završni Masters, tu je i Laver Kup. Možda netko u stručnom stožeru ponuditi nešto drugo. Što se tiče Grand Slam turnira, ja vjerujem da još mogu igrati. Naravno da se nadam da ću osvojiti još koji Grand Slam turnir'', zaključio je Roger.

Kopirati
Drag cursor here to close