Pobjeda nad Federerom

Dimitrov: Napokon sam bio onaj pravi ja

Protiv Federera u prethodnih sedam mečeva Dimitrov je upisao sedam poraza, a onda kada je najmanje očekivao stigla je i prva pobjeda.
Sport / Ostali sportovi | 04. 09. 2019. u 09:48 Feđa Ibrulj | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iznenađenje jeste ponajviše zbog trenutka u kojem se dogodilo, ali Grigor Dimitrov je tenisač koji je bio nekada među najboljima, prije samo dvije godine i treći na svijetu.

Međutim, ozlijede su učinile svoje, gubio je mečeve, gubio ranking, mijenjao trenere.

Od posljednjih osam mečeva izgubio je sedam uključujući i onaj od izvjesnog Kevina Kinga (405.na svijetu) u Atlanti.

''Posljednjih nekoliko mjeseci sam prolazio kroz teško razdoblje. Ponekada je izgledalo tako da jednostavno nisam želio igrati. Ozlijeda, gubitak bodova, pao sam jako nisko. Ali nisam odustao. Oporavak nakon ozlijede je bio težak, morao sam vježbati i vježbati'', kaže Bugarin koji je postao najniže rangirani polufinalist US Opena nakon Connorsa 1991. godine.

Dimitrov je bio polufinalu Australian Opena, Wimbledona, evo ga sada i u New Yorku.

Protiv Federera u prethodnih sedam mečeva upisao sedam poraza, a onda kada je najmanje očekivao stigla je i prva pobjeda.

''Ovaj put je bilo sve nekako drukčije. Puno nekih različitih okolnosti. Ja imam osjećaj da sam bio puno više u meču nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Bio sam više ja. Osjećao sam se ugodnije, od samog početka meča. Bilo je kriznih situacija, ali nisam odustajao. Niti nakon nekoliko propuštenih prilika, već sam nastavio. Do kraja sam vjerovao u svoju igru, u ono što radim.'', rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close