Uspješan povratak u ring

Bombarder s Neretve pobijedio Lukasa Paszkowskyog

Damir Beljo je pobijedio Lukasa Paszkowskog.
Sport / Ostali sportovi | 08. 09. 2018. u 20:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Damir Beljo pobijedio je Lukasa Paszkowskyog na borilačkom spektaklu Zagreb Fight Night. Beljo se pobjedom vratio u ring na velika vrata poslije duže vremena.

Bombarder s Neretve ranije je izjavio kako je  njegov protivnik opasan borac, te kako mu protivnik stilom uopće ne odgovara.

U zagrebačkoj Areni je imao veliku podršku navijača.  Beljo je u Zagrebu slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon 10 rundi. 

Uspješan je i bio i drugi bh. boksač Edin Puhalo alias Iron Puki. On je pobijedio  skandinavskog Vikinga Jannea Forsmana, koji za sebe voli kazati da je najopasniji boksač Skandinavije. 

Foto: PR / Edin Puhalo

Puhalo je pobijedio nokautom u drugoj rundi. Iron Puki je imao i veliku podršku Sarajlija koji su samo za ovu priliku stigli iz glavnog grada BiH u Zagreb.

Čestitka dr. Dragana Čovića hrvatskog člana Predsjedništva BiH, predsjednika Hrvatskog narodnog sabora upućena Damiru Belji

Čast mi je i zadovoljstvo, kao hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, i predsjednik Hrvatskog narodnog sabora, kao i u svoje osobno ime, uputiti najiskrenije čestitke na velikoj pobjedi.

Kada je netko, borben, energičan i usmjeren na uspjeh, kao u Vašem primjeru, istodobno predstavlja i poticaj i motiv više, svima nama.

Svaki uspjeh naših sportaša, predstavlja i nama dodatni poticaj.

Čvrsto vjerujem da će Vas ova pobjeda potaknuti za nastavak truda i rada, te pridonijeti još većim uspjesima u Vašoj karijeri.

S izrazima osobitog poštovanja, primite moje iskrene čestitke.

Kopirati
Drag cursor here to close