Jakirović

Zrinjski je crvena krpa ostalim klubovima u ligi

Analizirajući sutrašnjeg protivnika Jakirović je kazao kako bi način igre Posušja mogao odgovarati "Plemićima".
Sport / Nogomet | 28. 08. 2021. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon niza teških protivnika na otvaranju prvenstva nogometaše Zrinjskog u 6. kolu očekuje nešto lakši protivnik – novi premijerligaš Posušje.

Utakmica se igra u Posušju u nedjelju od 17 sati, a trener Zrinjskog Sergej Jakirović poziva na oprez.

''Igramo protiv dobre momčadi koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazala da može otkinuti bodove favoritima. Dobili su Borac kući, odigrali su dobru utakmicu protiv Željezničara na Grbavici, izgubili su od Sarajeva kući u utakmici u kojoj su po statistici možda i bili bolji'', kazao je Jakirović na konferenciji za novinare.

Strateg Zrinjskog očekuje iznimno motiviranog protivnika u sutrašnjoj utakmici:

''Svi kada igraju protiv nas jako su motivirani. Vjerojatno smo mi "crvena krpa" svima, ali to je tako. To je dokaz da si jedan od najboljih klubova u državi i da svi žele tvoj skalp''.

Analizirajući sutrašnjeg protivnika Jakirović je kazao kako bi način igre Posušja mogao odgovarati "Plemićima".

''Oni ne igraju bunker. Teže igri, otvaranju od vratara, teže nadigravanju. Trener Ćorić je to dobro posložio, ali mi moramo gledati sebe. U prvom redu, pristup mora biti pravi kao u ovim utakmicama do sada i onda će sve, nadam se, doći na svoje'', kazao je.

Što se tiče početne postave za sutrašnju utakmicu iznenađenja neće biti.

''Nemamo problema s ozljedama i imam samo slatke brige koga postaviti. Manje-više mi smo standardizirali sastav i ti momci su to zaslužili svojim nastupima tako da možda bude jedan promjena, a to ću odlučiti danas popodne nakon treninga'', zaključio je trener Zrinjskog.

Jakirović se osvrnu i na dolazak Kerima Memije u redove Zrinjskog:

- Kerima smo doveli jer nemamo alternativu za poziciju na kojoj igra Ćorluka. Ja sam mu poželio sreće i zdravlja, što je najbitnije. Znam ga iz HNL-a gdje je odigrao dosta utakmica za Varaždin. Polivalentan je igrač, može zatvoriti oba boka i sigurno će nam dobro doći.

Kopirati
Drag cursor here to close