Premijer liga BiH

Željezničar s igračem više napokon do pobjede

To je prva pobjeda Željezničara nakon 20 listopada prošle godine, prva na domaćem terenu od 5. listopada kada je nakon preokreta svladan Čelik.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2019. u 21:17 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjem susretu 21.kola Premijer lige BiH, Željezničar je na Grbavici svladao Mladost DK 2:1.

To je prva pobjeda Željezničara nakon 20 listopada prošle godine, prva na domaćem terenu od 5. listopada kada je nakon preokreta svladan Čelik.

I do ove je plavi tim večeras došao nakon što nadoknadio gol zaostatka.
Mladost je igrala otvoreno, već u trećoj minuti Bojo je imao zicer koji je zaustavio Kjosevski.  Šest minuta kasnije u prilici je na drugoj strani Ramović.

Otvorena igra gostima se isplatila u 29.minuti, kada je brzu kontru zaključio Guzina golom za 0:1.

U 31.minuti Welbeck je zaradio žuti kartoni, a samo dvije minute kasnije i drugi, pa je Mladost od tog trenutka igrala s čovjekom manje.

Sve do 58.minute gosti su vodili, dobrim dijelom i zahvaljujući vrataru Veliću koji je u par navrata sjajno intervenirao. Ipak u 58. minuti nakon ubacivanja Ramovića, Veselinović poravnava.

Do prve pobjede nakon šest odigranih utakmica Željezničar dolazi golom Ermina Zeca u 68.minuti. Isti igrač je mogao do drugog gola u finišu susreta, ali pogađa vratnicu.

Nakon ove pobjede Željezničar je preskočio na ljestvici Mladost i Slobodu, sada je opet četvrti s 31 bodom, dok treći Široki Brijeg ima 32.

''Pobjeda je jedna od rijetkih stvari kojima mogu biti zadovoljan. Bilo je dosta nervoze, Mladost je bila odlična. Bilo im se jako teško obraniti, uspjeli smo okrenuti, ali ne smijem zamisliti što bi se dogodilo da je ostao isti broj igrača'', naglasio je Amar Osim nakon završetka dvoboja na Grbavici.

Kopirati
Drag cursor here to close