Dosadna utakmica

GOŠK i Sloboda odigrali neriješeno u Gabeli

Obje ekipe na kraju osvojile po bod koji ni jednima ni drugima ništa ne znači.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2019. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GOŠK i Sloboda odigrali su u Gabeli susret u kojemu nije bilo golova, a koji nije bilo nimalo ugodan za gledanje, s obzirom na dosadnu igru koju su pokazale obje ekipe.

U prvom poluvremenu gledali smo tvrdu utamicu s obje strane, a sve je još više otežavao i loš teren.

Ivan Baraban je u dva navrata prijetio vrataru GOŠK-a Koziću. Oba puta je vratar domaće ekipe spašavao mrežu.

S druge strane dobru šansu imao je Kulović. Pobjegao je Adžemu, ali završnog udarca nije bilo.

GOŠK je ofanzivno ušao u nastavak. Ramić je dobio šansu za igru i već u prvom kontaktu sa loptom je šutirao prema golu, ali je pogodio vanjski dio mreže, a tek u 84. minuti su gosti imali dobru šansu, ali udarac Zukića brani Kozić.

Obje ekipe na kraju osvojile po bod koji ni jednima ni drugima ništa ne znači.  GOŠK se sa osvajanjem tri boda mogao poravnati sa Tuzla City-jem, a Sloboda se pobjedom mogla približiti 3. mjestu koje vodi u Europu.

Ipak, trener GOŠK-a Mato Neretljak smatra da je bod važan.

"Svaki bod je važan. Uvjeti su zaista bili vrlo teški. Prvo poluvrijeme smo počeli dugim loptama, imali smo i prilika. Ali, ne mogu momcima ništa zamjeriti po ovim uvjetima. Šteta, ali čestitam akterima utakmice na korektnoj utakmici", kazao je Mato Neretljak, trener GOŠK-a.

Trener gostiju Zlatan Nalić bio je također nezadovoljan uvjetima za igru.

"Ne bih želio uvrijediti domaćina, ali uvjeti za igru su bili vrlo teški. Značaj utakmice je utjecao. Ako me pitate jesam li zadovoljan, moram reći da nisam. Teren nije dopuštao pas igru i uvijek nam je falio taj zadnji pas. Mi smo ovdje došli po tri boda, ali što je tu je", rekao je Nalić.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close