Značajna promjena

Velike promjene u izgledu - Zmijski uzorak na dresu Intera

Talijanski prvak Inter za novu sezonu napravio značajnu promjenu u svojem izgledu; vidjet ćemo kako će na ovo reagirati navijači?
Sport / Nogomet | 13. 07. 2021. u 08:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:footyheadlines.com / 

Prvak Italije Inter, osim što je promijenio trenera, u novu sezonu (2021-22) ulazi sa značajno izmijenjenim dresovima.

Domaća verzija dresova više neće imati tradicionalne crno-plave linije, već će imati modri i tamno plavi print zmijske kože, objavili su talijanski mediji, a možete ga vidjeti OVDJE.

Uz domaći dres, na kojem je print zmijske kože, idu crne hlaćice i crne štucne. I gostujući dres, koji će biti bijele boje, imat će na se sebi zmije, ali u pokretu, kako se uvijaju po dresu, piše Hina.

Početkom lipnja Inter je imenovao Simonea Inzaghija za novog trenera, te je s njim potpisao ugovor na dvije godine. Simone Inzaghi je proteklih pet godina uspješno vodio Lazio u kojem je proveo i većinu igračke karijere.

Na trenerskoj klupi Intera naslijedio je Antonia Contea, koji je odveo 'nerazzurre' do naslova prvaka Italije kojeg su čekali 11 godina. No, kada je Conte čuo da vlasnici Intera umjesto pojačanja, namjeravaju prodati neke igrače i sniziti plaće za barem 15 posto, dao je otkaz.

Kopirati
Drag cursor here to close