Ligue 1

Uvjerljivi PSG, Rennes i dalje stopostotan

Na vrhu je Rennes koji je i dalje stopostotan nakon 2-0 (1-0) pobjede na gostovanju kod Strasbourga.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski nogometni prvak Paris SG u susretu je 3. kola nove sezone ostvario drugu pobjedu svladavši na svom Parku prinčeva Toulouse sa 4-0 (0-0).

Sva četiri pogotka Parižani su postigli u drugom poluvremenu, dvostruki strijelac bio je Choupo-Moting (50., 75. minuta), a jedan pogodak su dodali Goncalves (55. min. autogol) i Marquinhos (83.).

PSG je sada treći na ljestvici sa šest bodova, koliko imaju i drugi Lyon te četvrta Nice i peti Angers, dok je Toulouse 12. s četiri boda.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice PSG - Toulouse

Na vrhu je Rennes koji je i dalje stopostotan nakon 2-0 (1-0) pobjede na gostovanju kod Strasbourga. Pogotke su postigli Grenier (16) i Niang (54), javlja Hina.

Ranije u nedjelju je Monaco i u trećoj prvenstvenoj utakmici ostao sa igračem manje, što ga je skupo koštalo jer je na domaćem terenu prokockao vodstvo 2-0 protiv Nimesa. Monaco je do prednosti 2-0 stigao pogocima Islama Slimanija (39) i Ben Yeddera (45+1).

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice Strasbourg - Rennes 

No, u 55. minuti je isključen brazilski stoper Jemerson i Nimes je iskoristio brojčanu prednost, te je golovima Philippoteauxa (70) i Denkeyja (82) izborio remi 2-2 u trećem kolu francuskog prvenstva. Hrvatski vratar Danijel Subašić, za kojeg se u medijima nagađa da će napustiti Monaco i karijeru nastaviti u Aziji ili na Bliskom istoku, opet nije bio u sastavu Monaca.

I za Monaco i za Nimes je ovo prvi bod u novoj sezoni, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close