CR7

Uvijek na meti: Ronaldo se se zamalo potukao s navijačima u Leverkusenu!

Na kraju je sve ispalo kao napad na Ronalda jer ga je navijač uhvatio za vrat i udario laktom, nakon čega je Ronaldo pobijesnio i krenuo na njega, ali se jako brzo suzržao.
Sport / Nogomet | 12. 12. 2019. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Juventusa ostvarili su pobjedu u okviru 6. kola grupne faze Lige prvaka na gostovanju kod Bayer Leverkusena. Golove su postigli Cristiano Ronaldo u 75. minuti, te Gonzalo Higuain u sudačkoj nadoknadi.

Ipak, najuzbudljiviji detalj zabilježen je po završetku utakmice, a koji je uveliko naljutio Ronalda.

Naime, dok se pozdravljao sa svojim i protivničkim igračima, jedan navijač je utrčao u teren, vjerojatno kako bi se fotografirao sa Portugalcem.

Na kraju je sve ispalo kao napad na Ronalda jer ga je navijač uhvatio za vrat i udario laktom, nakon čega je Ronaldo pobjesnio i krenuo na njega, ali se jako brzo suzdržao.

Imajući u vidu njemačku organiziranost i pedantnost, prosto je nevjerojatno da toliko navijača uleti na travnjak, i to u dva navrata. Utakmicu između Bayera i Juventusa osiguravalo je 600 redara, piše Bild, što je znatno više nego na prvenstvenim utakmicama u Leverkusenu.

Četvorici lovaca na selfije prijeti kaznena prijava i zabrana ulaska na stadion, navodi isti medij. Odredi li UEFA novčanu kaznu Bayeru zbog ovog incidenta, klub će pokušati barem dijelom taj iznos naplatiti od izgrednika.

"Ljudi ovakvo nešto nalaze zabavnim, ali uopće nije nimalo zabavno", izjavio je sportski direktor Leverkusena Simon Rolfes.

Kopirati
Drag cursor here to close