Bez dlake na jeziku

Capello: Cristiano Ronaldo nikoga nije predriblao tri godine

"Istina je da Ronaldo nikoga nije predriblao već tri godine. Sjećam se kad bi samo prošao igrača i ostavio ga iza sebe. Sad se to više ne događa, a Costa i Dybala rade te stvari", izjavio je Fabio Capello.
Sport / Nogomet | 12. 11. 2019. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski trener Fabio Capello prozvao je najboljeg igrača Juventusa Cristiana Ronalda nakon utakmice protiv Milana.

Ronaldo je u utakmici s Milanom igrao do 56. minute nakon čega ga je zamijenio Maurizio Sarri. To je razljutilo Portugalca, koji je psovkom uzvratio treneru na zamjenu.

"Ronaldo trenutno ne igra dobro i zamijeniti ga je bila ispravna odluka. Sarri je pokazao karakter s tim potezom, ali je na kraju s tim i dobio utakmicu. Moraš biti pobjednik i kad si zamijenjen, ne samo kad stvari idu dobro. Da sam ja Sarri, prišao bi Ronaldu u svlačionici i rekao bih mu da mora iskazati poštovanje prema treneru i suigračima", rekao je Capello.

Talijan je rekao i kako bi on reagirao da ima Portugalca u momčadi.

"Istina je da Ronaldo nikog nije predriblao već tri godine. Sjećam se kad bi samo prošao igrača i ostavio ga iza sebe. Sad se to više ne događa, a Costa i Dybala rade te stvari. Da sam ja Sarri, rekao bih Ronaldu da sam ga izvadio jer želim pobijediti u utakmici", zaključio je Capello.

Čini se ipak da je Capello ovom izjavom promašio ''cijeli fudbal''...

Kopirati
Drag cursor here to close