U13 reprezentacija

U Posušju se biraju djevojčice za nogometnu reprezentaciju

Odazvao se veliki broj pozvanih igračica, a okupljanje je vodila izbornica ženske seniorske nogometne reprezentacije BiH Samira Hurem.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2019. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Posušju se održalo okupljanje regionalne U13 reprezentacije za djevojčice godišta 2006. i 2007., a odigrane su utakmice između ekipa podijeljenih na Zelene i Crvene.

Na jednodnevnom treningu kroz dvije utakmice se pratila igra 41 nogometašica koje su dolazile iz ŽNK Iskra Bugojno, ŽF/NK Emina Mostar, ŽNK Troglav Livno, ŽNK Brotnjo Čitluk, ŽNK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, ŽNK Široki Brijeg i ŽNK Inter Posušje.

 

Odazvao se veliki broj pozvanih igračica, a okupljanje je vodila izbornica ženske seniorske nogometne reprezentacije BiH Samira Hurem. Zajedno sa njom, selekciju djevojčica su radili i njeni suradnici Ivan Kvesić, Elma Basara i Ivana Vlaić. Domaćin je bio ženski nogometni klub Inter, a organizator okupljanja Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Na kraju, najbolji od najboljih, najtalentiraniji i najradišniji, dobit će poziv za neka buduća okupljanja.

 

Iz Nogometnog saveza BiH zahvaljuju se svim djevojčicama koje su izdvojile svoje vrijeme i došle na ovo okupljanje kao i cijelom kolektivu ŽNK Inter na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close