Očekuje tvrdu utakmicu

Slišković uoči GOŠK-a: Svaka ekipa, osim Željezničara, koja dođe u Mostar se brani

''Plemići'' proljetni dio sezone otvaraju u subotu protiv GOŠK-a.
Sport / Nogomet | 16. 02. 2018. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski i GOŠK u subotu (14.30 sati) ''Pod Bijelim brijegom'' u Mostaru igraju susret 19. kola Premijer lige BiH.

Na otvaranju proljetnog dijela sezone trener aktualnog prvaka BiH Blaž Slišković je istaknuo: ''Cilj je obrana titule, to je realnost jer Željezničar bježi bod. Bit će teško i neizvjesno do samog kraja. I stari i novi igrači imaju želju, motiv i volju da po treći put zaredom osvoje titulu''.

Na pripremama ''Plemića'' radilo se na tome da svi igrači budu fizički spremni svih 90 minuta, a popularni Baka ističe da neki igrači koji su stigli u zimskoj stanci nisu zadovoljili.

''Kostur ekipe je ostao. Doći će do nekih manjih promjena. I to će biti promjene u odnosu na pokazivanje na treninzima, u igri. Oni koji zasluže dobit će svoje mjesto u prvoj momčadi. S odlascima nekih igrača nismo nista izgubili. Novi igrači koji su stigli pokazuju mnogo volje, htijenja i željni su dokazivanja tako da će dosta dobro popuniti'', kazao je trener ''Plemića'' na press konferenciji održanoj u petak.

Dotaknuo se i derbija koji se igra u susjednom Širokom Brijegu između istoimene momčadi i Sarajeva za koju smatra da će pokazati dosta toga vezano za daljnji razvoj prvenstva, ali i to tko je spremniji i kvalitetniji. Željezničara ističe kao glavnog favorita jer kao prvoplasirani ima najviše izgleda.

''Svi su se pojačali i iako nisu to neka zvučna imena sigurno je da se svi novopridošli igrači imaju želju nametnuti i pokazati. Prvenstvo će biti sigurno zanimljivije nego do sad'', mišljenja je trener Slišković.

I za kraj, dotaknuo se onoga zbog čega je press konferencija i sazvana - subotnji ogled s GOŠK-om iz Gabele.

''Bit će tvrda utakmica. GOŠK će se vjerojatno braniti i za njih će biti dovoljno da izvuku neriješen rezultat. Svaka ekipa, osim Željezničara, koja dođe u Mostar se brani. Kvalitetom smo puno iznad GOŠK-a i to treba pokazati na terenu svih 90 minuta'', zaključio je trener Zrinjskog Blaž Slišković.

Kopirati
Drag cursor here to close