Demantirao nagađanja

Šilić za Bljesak: Mamić ne preuzima Široki, sve ovo je prenapuhano

Sportski direktor Širokog Brijega demantirao je da Zdravko Mamić preuzima ovaj klub 2019. godine.
Sport / Nogomet | 16. 10. 2018. u 12:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika prašina podigla se u protekla dva dana u medijima u BiH te susjednoj Hrvatskoj i Srbiji kada je portal SirokiBrijeg.info objavio vijest da Zdravko Mamić 2019. godine preuzima Nogometni klub Široki Brijeg.

''Zdravko Mamić ne preuzima NK Široki Brijeg. Sve ovo je prenapuhano. Gospodin Mamić je već dugi niz godina prijatelj kluba, ali i grada Širokog Brijega. To što se pojavio na treningu ne znači ništa, on je samo došao pozdraviti sportske prijatelje i našeg trenera Gocu Sedloskog koji je godinama igrao u Dinamu te mu je osobni prijatelj'', izjavio je za Bljesak.info Dalibor Šilić, sportski direktor Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Nije tajna da je Zdravko Mamić spojio Gocu Sedloskog sa Širokim Brijegom, to je potvrdio i sam Sedloski na službenom predstavljanju kada je rekao da ga je on spojio sa sportskim direktorom Šilićem s kojim je ubrzo postigao dogovor i preuzeo klupu momčadi s Pecare.

''Zdravko Mamić je uvijek bio na raspologanju Širokom Brijegu te nam je svojim kontaktima dosta pomogao, a razlog što voli ovaj klub i grad je taj što se mi godinama ravnopravno nosimo s velikim centrima poput Mostara i Sarajeva te baš zbog toga nam želi i dalje prijateljski pomagati koliko može'', zaključio je Šilić u izjavi za Bljesak.info.

 

Kopirati
Drag cursor here to close