Trener Širokog Brijega

Sedloski: Pokazali smo kako se i momčadi s malim proračunom mogu nositi s jačima

Trener Goce Sedloski nakon uzvratne utakmice u Almatyju istaknuo je da je njegova momčad preuzela rizik te da ih je protivnik kaznio.
Sport / Nogomet | 19. 07. 2019. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NK Široki Brijeg je drugu sezonu zaredom ispao već u prvom kolu kvalifikacija za Europsku ligu. Nakon što je lani ispao od Domžala, ove godine je bio koban kazahstanski Kairat koji je izbacio Širokobriježane s ukupnih 4:2.

Trener Goce Sedloski nakon uzvratne utakmice u Almatyju istaknuo je da je njegova momčad preuzela rizik te da ih je protivnik kaznio.

''Prije svega, čestitam Kairatu na pobjedi i proslasku dalje. Ponovio nam se scenarij iz prve utakmice. Imali smo određenu inicijativu, dobro smo stajali na terenu i strpljivo tražili svoje prilike. Kada smo poveli pogotkom iz jedanaesterca, preuzeli smo rizik, naša je obrana izašla visoko i Kairat nas je kaznio iz kontranapada. Nije mi se svidjelo kako su domaći igrači odugovlačili s igrom u određenim trenutcima i tako oduzimali vrijeme. Ipak, želim im sreću u nastavku natjecanju. Mi smo pokazali kako se i momčadi s malim proračunom mogu nositi s momčadima koje imaju znatno veći proračun od našega. Preostaje nam raditi na našim pogreškama, skupo su nas koštale. No, zadovoljan sam kako se moja momčad predstavila, posebice u prvom poluvremenu'', kazao je makedonski stručnjak nakon utakmice.

''Plavo-bijeli'' se sada okreću Premijer ligi, a susret prvog kola igrat će u ponedjeljak, 22. srpnja, u 21:00 sati na Pecari protiv zeničkog Čelika.

Kopirati
Drag cursor here to close