NK Široki Brijeg - NK GOŠK 3:0

Sablić: Zasluženo smo pobijedili; Musa: Navikli smo primati golove na otvaranju

Trener Širokog Brijega bio je zadovoljan predstavom svoje momčadi u pobjedi 3:0, dok mu je njegov kolega na klupi GOŠK-a mogao samo čestitati na pobjedi
Sport / Nogomet | 19. 11. 2017. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zasluženo smo pobijedili i kontrolirali utakmicu gotovo cijelo vrijeme. Naravno da olakšava kada otvorite utakmicu ranim pogotkom, tim bolje mi smo zabili dva, osim toga moglo je možda bit već i na poluvremenu tri razlike. Slažem se da je bilo jednim dijelom ponestalo agresivnosti i ritma s naše strane, iako smo mi to kontrolirali, ali najvažnije je da smo ostvarili ono što smo htjeli. Jedino zbog čega sam zabrinut je ozljeda Čabraje i nadam se da neće biti ništa ozbiljno'', izjavio je trener Širokog Brijega Goran Sablić nakon što je njegova momčad na Pecari s 3:0 slavila protiv GOŠK-a.

Širokobriježani su se devetom uzastopnom pobjedom u svim natjecanjima i sedmom prvenstvenom izdvojili na vrhu ljestvicu s 34 boda, dva manje od Željezničara koji je večerašnjom pobjedom u Banja Luci nad Borcem preskočio Zrinjski i izbio na drugo mjesto.

Sablićev kolega na klupi GOŠK-a Slaven Musa nije imao ništa pozitivno reći o svojoj momčadi.

''Navikli smo više na to da primamo golove na otvaranju utakmice, nemam što tu puno reći, Široki je bio bolji, nadigrao nas je u svim segmentima nogometne igre i mi možemo samo čestitati'', kazao je, između ostaloga, Slaven Musa.

Video: Izjave trenera Gorana Sablića (NK Široki Brijeg) i Slavena Muse (NK GOŠK)
Kopirati
Drag cursor here to close