70. rođendan NK Široki Brijeg

Puna Pecara protiv Dinama za Wagnerov oproštaj, Široki neće umiroviti broj 15

Iz NK Široki Brijeg pozvali su još jednom sve ljubitelje nogometa na fer i korektno navijanje, dostojanstvenu proslavu rođendana te raniji dolazak na stadion zbog očekivanih gužvi.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2018. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pecara će biti sasvim sigurno krcata, više od 5.500 ljubitelja nogometa pozdravit će u subotu, 17. studenoga (13:00 sati) nogometaše Širokog Brijega i Dinama na utakmici kojom će biti obilježena 70. obljetnica ''Plavo-bijelih''.

Dolazak Dinama, najtrofejnije hrvatske momčadi, ovosezonskog hita Europske lige i kluba za koji generacije Širokobriježana, uz domaći Široki, vežu velike emocije i prijateljstvo, sasvim sigurno dat će dodatnu dimenziju proslavi 70. rođendana Širokog.

Iz NK Široki Brijeg pozvali su još jednom sve ljubitelje nogometa na fer i korektno navijanje, dostojanstvenu proslavu rođendana te raniji dolazak na stadion zbog očekivanih gužvi. Dakako, i poštivanje uputa policije i osiguranja, kako bi sve proteklo zaista u najboljem redu.

Klub neće umiroviti Wagnerov dres s brojem 15!

Direktor Zoran Bubalo subotnju utakmicu također je ocijenio kao ''veliki događaj za klub i grad''. A istaknuo je i koliko je Dinamo, klub-prijatelj Širokog Brijega, desetljećima značio i još uvijek znači ovdašnjim ljudima.

Foto: Bljesak.info / Zoran Bubalo

Na pitanje našeg novinara hoće li klub umiroviti Wagnerov dres s brojem 15, Bubalo je rekao da neće te da će nekada drugi igrači zaigrati u dresu s tim brojem te dodao da je ovo posebna prilika da se pred punim stadion navijači zahvale Wagneru.

Trener Goce Sedloski čestitao je Dinamu na izvrsnim rezultatima u Europskoj ligi i plasmanu nakon 49 godina u europsko proljeće.

Foto: Bljesak.info / Goce Sedloski

''Znamo što znači ime Dinamo u ovoj regiji, posebno i stoga bih im htio uputiti zahvalnost što su prihvatili gostovati u Širokom Brijegu i uljepšati ovaj jubilej koji slavi naš klub, 70 godina postojanja'', kazao je Sedloski, uz dodatak kako će susret s Dinamom, koji je ''momčadski izuzetno jak'' biti odličan test za igrače Širokog Brijega, a ''gledateljima utakmica za uživanje''.

15 minuta za oproštaj

Od aktivnog igranja na dvoboju Široki Brijeg – Dinamo službeno će se oprostiti Wagner Santos Lago, najbolji strijelac, a po mnogima i najbolji igrač u povijesti Premijer lige BiH. Zadnjih 15 minuta u dresu ''Plavo-bijelih“ Wagner svakako dočekuje s posebnim emocijama, ali i, kako je kazao, ''s posebnom čašću što će se oprostiti u odličnoj atmosferi protiv takve momčadi kao što je Dinamo''.

Foto: Bljesak.info / Wagner Santos Lago

Wagner će odigrati prvih 15 minuta utakmice, a prije početka predsjednik kluba Miro Kraljević uručit će mu prigodni poklon.

Zagrebački ''Modri'' imat će otvoreni trening na Pecari u petak od 19:00 sati, a uprave dva prijateljska kluba imat će večeru na kojoj će međusobno razmijeniti darove i zahvalnice u znak dugogodišnje uspješne suradnje.

Na kraju pressice Wagner je nazočnim novinarima podijelio svoje potpisane autogram karte.

Kopirati
Drag cursor here to close