Ogorčeni suđenjem

Predsjednik Veleža: "Najbolje da se prvenstvo prekine i proglasi neregularnim!"

Iako je Velež svladao Krupu s 2:1 njegovi čelnici bili su ogorčeni suđenjem Aleksandra Njegomirovića iz Prnjavora.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2021. u 17:17 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je svladao Krupu s 2:1 i tako izbio na drugu poziciju, ali u taboru Rođenih uvjereni su da je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora sve činio kako bi spriječio Velež da preskoči Borac.

Njegomirović je dosudio jedanaesterac protiv Veleža, ali, isto tako, nije dosudio na drugoj strani jedanaesterac za kojeg u Veležu smatraju da je bio. Također, isključio je Melvina Osmića i dao žuti karton najboljem igraču Veleža Samiru Radovcu koji će tako propustiti derbi s Borcem.

Veležu su to samo "dokazi" kako se sve radi kako bi se "pogurao" Borac, iza kojeg stoji novi predsjednik Saveza Vico Zeljković,

"Nogometni bezličnici u liku suca Njegomirovića uništili su sve ono što je trebalo biti lijepo na stadionu Rođeni - jedan festival nogometa. Nažalost to nije prvi put, ovo nam se desilo niz puta ove sezone", rekao je Hasić za SportSport.ba, pa dodao:

"Ovim putem pozivam ljude iz nogometa, koji misle i slažu se sa Veležom, da skupimo snage i suprostavimo se otvorenom pokušaju rušenja legitimiteta ovog natjecanja. Ovo što se radi mora da bude zaustavljeno, bez obzira na pobjedu Veleža. Najbolje da se prvenstvo prekine, da se proglasi neregularnim i da ne izlazimo u Europu. S ovakvim ljudima mi ne možemo nigdje", prilično su oštre riječi Hasića za portal SportSport.

Kopirati
Drag cursor here to close