Treća vezana pobjeda

Velež svladao Krupu i izbio na drugu poziciju

Iako je zadnjih petnaestak minuta igrao s igračem manje Velež je pobijedio Krupu s 2:1 i tako privremeno došao do druge pozicije na premijerligaškoj ljestvici.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2021. u 16:32 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež svladao je Krupu s 2:1 i došao do treće pobjede u nizu. Tom pobjedom Rođeni su izbili na drugu poziciju premijerligaške ljestvice i, barem privremeno, vodeće Sarajevo im bježi samo jedan bod!

Protiv Krupe su domaći bili veliki favoriti, ali su tu ulogu opravdali uz puno muka. Nije im pomoglo ni to što su zadnjih petnaestak minuta igrali s igračem manje, jer je drugi žuti karton dobio Melvin Osmić.

Velež je poveo golom Brandaa u 23. minuti, nakon što je lopta prevarila gostujućeg vratara. Na 2:0 je povisio Samir Radovac u 50. minuti i kada se činilo da će Velež lako do pobjede, samo tri minute kasnije Krupa je dobila jedanaesterac.

Skrivio ga je Samir Zeljković na Staniši Mandiću, a realizirao Dujaković.

Domaći su na kraju morali strepiti za pobjedu, jer su od 77. minute imali igrača manje, ali su uspjeli izdržati i ostvariti važnu pobjedu.

Inače, u Veležu su imali puno primjedbi na suđenje Njegomirovića iz Prnjavora koji im nije dosudio jedanaesterac za koji smatraju da je bio, a uz to se "pobrinuo" da iduću utakmicu s Borcem propuste Radovac i Osmić.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close