Umišljeni Hercegovac?

Predsjednik Pogona o Kožulju: Lagao nas je, misli da je najveća zvijezda

"Kožulj je lagao da želi ostati s nama, a ustvari je samo maštao o odlasku. Smatrao se najvećom zvijezdom na svijetu i nije imao nikakvu namjeru ostati. Ne želim širiti dalje priču o njemu. To je naša velika greška kada je karakter igrača u pitanju".
Sport / Nogomet | 05. 06. 2020. u 20:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pogon Scecin  / Zvonimir Kožulj je odlazak u Pogon smatrao velikim iskorakom u karijeri

Zvonimir Kožulj je u ljeto 2018. godine prešao iz Hajduka u poljski Pogon za 300 tisuća eura te vrlo brzo postao najvažniji igrač momčadi te idol navijačima.

U prvoj sezoni je za klub upisao 35 nastupa, zabio devet golova te isto toliko upisao asistencija. Drugu sezonu je nastavio s dobrim partijama, no zbog pandemije koronavirusa i u Poljskoj dolazi do prekida prvenstva.

Nakon toga je kao grom iz vedra neba došla vijest da su Pogon i Kožulj raskinuli svoju suradnju. Dosta čudna odluka s obzirom da je bivši hajdukovac bio nedodirljiv te da je klub imao opciju produženja ugovora, no očito iza cijele priče ima nešto više.

Predsjednik Pogona iz Szczecin Jaroslaw Mroczek osuo je 'drvlje i kamenje' po Zvonimiru Kožulju.

"Kožulj je lagao da želi ostati s nama, a ustvari je samo maštao o odlasku. Smatrao se najvećom zvijezdom na svijetu i nije imao nikakvu namjeru ostati. Ne želim širiti dalje priču o njemu. To je naša velika greška kada je karakter igrača u pitanju", rekao je Mroczek za Super Express, prenosi Sportsport.ba.

Pitanje je da li se predsjednik kluba zbog navijača ograđuje klevetama na račun BiH veznjaka ili je uistinu bilo tako, teško će se saznati dok se ne čuje i drugu stranu priče.

Jedno je sigurno, Kožulj je od travnja slobodan igrač, a u ovom trenutku se ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Slično se Mroczek osvrnuo i na ponašanje Austrijanca srpskog porijekla Srđana Spiridonovića, koji je navodno ima ponudu Crvene Zvezde te je odmah 'zadobio' ozljedu prepona, kako ne bi morao nastupati za Pogon.

Igrači Pogona igraju vrlo loše nakon prekida uzrokovanog koronavirusom, jer su bez problema izgubili od Zagłbiebie Lubin 0:3.

Navijači u Szczecinu razočarani su stavom momčadi, kao i činjenicom da se klub u kratkom roku razišao sa nekim vodećim igračima, a možda će sljedeći biti upravo Spiridonović.

Kopirati
Drag cursor here to close