Bivši menadžer Tottenhama

Pochettino: Dao sam najbolje od sebe u Tottenhamu

Pochettina je na klupi “pijetlova“ naslijedio Jose Mourinho, koji je upisao dvije uzastopne pobjede.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2019. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mauricio Pochettino, bivši menadžer Tottenham Hotspura, sinoć se prvi put javno oglasio nakon otkaza koji je dobio početkom prošlog tjedna.

Istaknuo je da je dao najbolje od sebe kako bi ispunio ciljeve londonskog kluba, prenosi Anadolija.

Pochettina je na klupi “pijetlova“ naslijedio Jose Mourinho, koji je upisao dvije uzastopne pobjede. Argentinski trener je, kako prenose britanski mediji, u pismu naglasio da je tijekom pet i po godina u Tottenhamu doživio podjednako puno izazova i uzbudljivih uspjeha, te da klubu želi sve najbolje i da je uvjeren da će im se putevi ponovo sastati, javlja Anadolija.

“Dao sam najbolje od sebe kako bih ostvario ciljeve koji su postavljeni na našem prvom sastanku. Želio bih zahvaliti vlasniku Joeu Lewisu i predsjedniku Danielu Levyju što su mi pružili priliku da budem dio povijesti Tottenhama. Želio bih zahvaliti i svima koje sam upoznao u Tottenhamu, svim uposlenicima kluba i nogometašima s kojima sam radio svih ovih godina. Za kraj bih želio posebno spomenuti navijače koji ovaj klub čine tako sjajnim svojom fantastičnom podrškom“, zaključio je 47-godišnji Pochettino.

Argentinac je prije dolaska u Tottenham trenersko ime gradio u Espanyolu, u kojem je okončao uspješnu igračku karijeru, a zatim i u Southamptonu.

Kopirati
Drag cursor here to close