Menadžer Tottenhama

Pochettino: Imam podršku predsjednika Levyja

''Izvanredno je imati takvu podršku. Uvijek mu govorim da ga pored toga što je predsjednik kluba smatram i prijateljem'', rekao je menadžer Tottenhama.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2019. u 12:50 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Tottenhama se nalaze u krizi, ali menadžer Mauricio Pochettino tvrdi da ima podršku predsjednika kluba Daniela Levyja.

Osim što su ispali od niželigaša Colchestera u Liga kupu, ''Pijetlovi'' su u posljednja dva susreta, protiv Bayerna u Ligi prvaka i Brightona u Premier ligi primili čak deset golova i pretrpjeli dva teška poraza 2:7 i 0:3.

No, Pochettino je na globalnom summitu o nogometu, koji se održava u Kataru, rekao da s predsjednikom održava dobre odnose.

''Izvanredno je imati takvu podršku. Uvijek mu govorim da ga pored toga što je predsjednik kluba smatram i prijateljem. Nogomet nije drama, to je strast i ne možemo ga odvojiti od emocija. Ali, zbog posljednjih rezultata ne možemo ovaj sport učiniti fantastičnim kao što jeste. Moramo učiti iz poraza da bi prelazili naš limit, a to počinje tako što prihvatite da ne možete uvijek pobjeđivati i da protivnik također naporno radi i ulaže napor. Uvijek morate dostojanstveno reagirati na rezultat, bez obzira na to je li dobar ili loš'', naglasio je 47-godišnji Pochettino.

Tottenham je nakon osam kola Premier lige na devetom mjestu s 11 bodova.

U skupini B Lige prvaka, natjecanja u kojem su ''Pijetlovi'' igrali finale prošle sezone, zauzimaju treće mjesto s jednim bodom, koliko ima i posljednjeplasirani Olympiacos. Ispred su Bayern sa šest i Crvena zvezda s tri boda.

Argentinski trener na klupu Tottenhama je stigao 2014. godine. Prethodno je vodio Espanyol u kojem je završio igračku karijeru i Southampton.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close