Plava noć

NK Široki Brijeg jedan je od tri simbola grada

Nogometni klub Široki Brijeg ove godine obilježava 71 godinu od osnutka, a u hotelu Park je održana tradicionalna ''Plava noć''.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2019. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna ''Plava noć'' Nogometnog kluba Široki Brijeg održana je u četvrtak navečer u hotelu Park.

Brojni uzvanici iz političkog, gospodarskog, društvenog i sportskog života te sponzori, navijači i simpatizeri kluba uveličali su ovu večer, a sve je bilo humanitarnog karaktera u vidu bogate tombole čija je glavna nagrada bila put u Rim za dvije osobe.

Foto: Bljesak.info / Plava noć Nogometnog kluba Široki Brijeg

Nazočnima se obratio predsjednik NK Široki Brijeg u ostavci i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević koji je istaknuo da je ovaj grad više puta pokazao i dokazao da je grad sporta.

Foto: Bljesak.info / Plava noć Nogometnog kluba Široki Brijeg

''Naši sportaši svojim dugogodišnjim uspjesima na najbolji mogući način prezentiraju naš grad u Europi i svijetu. Od nedavno se možemo pohvaliti da imamo i svjetskog prvaka. Naš nogometni klub imao je brojne kvalitetne nastupe u europskim natjecanjima, i trenutno se nalazi u vrlo dobroj poziciji da ponovno izbori nastup u Europi, što je izniman uspjeh'', istaknuo je Kraljević.

Blagoslov večere i nazočnih uputio je omiljeni širokobriješki franjevac fra Dane Karačić, a u svom stilu održao je kratak govor, no, kao i uvijek, pogodio je u srž i u srca mnogih.

Foto: Bljesak.info / Plava noć Nogometnog kluba Široki Brijeg (fra Dane Karačić)

''Uz naš Franjevački samostan i crkvu na Širokom Brijegu i našu znamenitu gimnaziju na Širokom Brijegu, naš NK Široki Brijeg, kao i ostali sportaši koji svojim rezultatima pronose ime Širokog Brijega, treći su simbol našega grada. Neka vas Bog blagoslovi'', istaknuo je fra Dane, koji je i sam nekada bio odličan rukometaš i nogometaš te je desetljećima strastveni ljubitelj nogometa.

Video: Govor fra Dane Karačića na Plavoj noći
Foto: Bljesak.info / Plava noć Nogometnog kluba Široki Brijeg

Program ''Plave noći'' vodio je klupski glasnogovornik Mario Marušić, a za ugodnu i zabavnu atmosferu pobrinuli su se ''Mokarski tamburaši''.

Foto: Bljesak.info / Plava noć Nogometnog kluba Široki Brijeg (Mokarski tamburaši)
Kopirati
Drag cursor here to close