70 godina ponosa

''Plavom noći'' NK Široki Brijeg započeo obilježavanje 70. rođendana

Klub je svim gostima poklonio navijački šal posebno napravljen za 70. rođendan.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2018. u 22:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalnom donatorskom ''Plavom noći'', održanoj u petak navečer u hotelu Park, Nogometni klub Široki Brijeg započeo je obilježavanje  70 godina od osnutka, a večer je održana pod sloganom ''70 godina ponosa''.

Klub je svim gostima poklonio navijački šal posebno napravljen za 70. rođendan, a svi su imali priliku sudjelovati u bogatoj tomboli te osvojiti 50 nagrada među kojima je glavna bila put u Lourdes za dvije osobe.

Među brojnim uzvanicima bio je i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović kojem je predsjednik NK Široki Brijeg, ujedno i gradonačelnik Širokog Brijega, Miro Kraljević poklonio dres Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Uz brojne osobe iz izvršne i zakonodavne vlasti s državne, federalne, županijske i općinske razine bili su predstavnici sponzora, navijača, mediji te predstavnici nekoliko nogometnih klubova iz BiH i Hrvatske, između ostaloga, i predstavnici Zrinjskog te Željezničara na čelu sa sportskim direktorom Sašom Papcom koji je nekoć nosio dres Širokog Brijega.

Nazočne je zabavljao poznati širokobriješki bend ''Stari zvonik'', a program je vodio novinar Marinko Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close