Miro Kraljević

NK Široki Brijeg je prevažan za naš grad i njegove žitelje

Klub s Pecare je i dalje bez glavnog sponzora, no Kraljević uvjerava kako će ova sezona sigurno biti financijski zatvorena.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Znam da se već počelo govorkati o krizi u klubu. Do male organizacijske krize je bilo došlo, ali sam uvjeren kako je ona prošlost. Sastanak je bio vrlo pozitivan, otvoreno smo razgovarali kako dugoročno financijski pomoći našem sportu uopće, a posebno NK Široki Brijeg'', izjavio je za Sportske novosti predsjednik NK Široki Brijeg u ostavci i gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević.

Klub s Pecare je i dalje bez glavnog sponzora, no Kraljević uvjerava kako će ova sezona sigurno biti financijski zatvorena.

Foto: Bljesak.info / Miro Kraljević

''No, mi želimo dugoročna rješenja. Temeljito ćemo pripremiti klupsku Skupštinu za rujan, gdje ćemo imati i one ljude u Upravi i uz postojeće i nove sponzore kluba. Svi su oni svjesni koliko su naši NK Široki Brijeg, HKK Široki i ostali klubovi prevažni za naš grad i njegove žitelje. Naš grad je prepoznat kao najsportskiji grad u BiH. Kako bi ostao na tom glasu klubove treba financirati i tražimo način kako to najoptimalnije postići.

Dobra volja postoji i ja sam ohrabren sastankom, a igračima i stručnom stožeru mogu poručiti samo da oni rade svoj posao, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti kako bi klub postao organizacijski još jači i stabilniji'', kazao je, između ostaloga, u razgovoru za Sportske novosti predsjednik kluba u ostavci i širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević, koji je održao prošireni sastanak klupske Uprave s dosadašnjim klupskim sponzorima i potencijalnim budućim sponzorima, uglavnom širokobriješkim gospodarstvenicima.

Foto: Bljesak.info / Miro Kraljević i Dragan Čović na Plavoj noći 2018.
Kopirati
Drag cursor here to close