Kovačev ćorsokak

Niko Kovač: Kako da išta kažem nakon ovakve utakmice?

"Moja budućnost? Ne znam, vi znate bolje. Kako bih trebao išta znati nakon ove utakmice? Nije bitno kako se osjećam, odlučit će oni koji su za to zaduženi", rekao je bivši hrvatski izbornik.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2019. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Niko Kovač

Niko Kovač doživio je pravi horor na svom povratku u Frankfurt. Na gostovanju kod bivšeg kluba Eintrachta Kovačev Bayern poražen je s ogromnih 5:1, a njegova pomalo kontroverzna izjava kako Eintracht ima najbolje navijače u ligi kao da mu se obila o glavu.

Teško stradanje počelo je u 10. minuti kad je kod gostiju pocrvenio Jerome Boateng i tu se cijela priča završila. Eintracht je trpao, Bayern bespomoćno primao golove kao da se radi o kakvom 'fenjerašu' Bundeslige.

Teško je bilo Niki Kovaču nakon utakmice, koji je sam priznao kako ne zna kakva mu je sudbina.

"Moja budućnost? Ne znam, vi znate bolje. Kako bih trebao išta znati nakon ove utakmice? Nije bitno kako se osjećam, odlučit će oni koji su za to zaduženi", rekao je bivši hrvatski izbornik.

Uprava Bayerna odlučila je nakon ovog visokog poraza da idući trening momčadi bude zatvoren za gledatelje.

Niko Kovač je u nedjelju u ranim jutarnjim satima stigao u prostorije Bayerna, a očekuje se da će vodeći ljudi Bavaraca čim prije donijeti odluku o tome kako ide dalje.

Foto: Bild / Kovač je snimljen u nedjelju nešto prije osam sati kako ulazi u klupsku garažu

"Mislim da nije bilo lako igrati s igračem manje već nakon 10 minuta, ali nismo smjeli primiti pet komada. Kod nekih nismo imali sreće, ali nema opravdanja za ovakav poraz. Nije ovo veliko čudo što se danas dogodilo. Nismo igrali protiv Estonije nego protiv Eintrachta iz Frankfurta", rekao je nakon utakmice Manuel Neuer.

Sumorno raspoloženje bilo potpuno je okružilo nogometaše Bayerna nakon ovog teškog udarca, a David Alaba otišao je razgovarati s navijačima nakon što je Bayern primio pet golova od Kovačevog bivšeg kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close