Kup BiH

Musemić: Protiv Zrinjskog nećemo srljati

''Slišković je trener koji se voli natjecati, tako da u tom smislu neće biti iznenađenja'', izjavio je Musemić.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2019. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi četvrtfinalni mečevi Kupa Bosne i Hercegovine bit će odigrani sutra, a najzanimljiviju utakmicu, po mnogima "finale prije finala", igrat će Sarajevo i Zrinjski.

Prva utakmica između lidera na ligaškoj ljestvici Sarajeva i aktualnog prvaka BiH Zrinjskog, bit će odigrana na stadionu "Asim Ferhatović Hase", a trener "bordo" tima Husref Musemić istaknuo je na današnjoj konferenciji za medije da u tom meu neće biti previše kalkulacija.

''Nećemo kalkulirati. Zrinjskog poštujemo, ali igrači nisu umorni i pokušat ćemo ostvariti pobjedu. Zrinjskom su otišli Bilbija i Todorović i sigurno je da će im to biti hendikep, ali imaju odličnih novih igrača. Slišković je trener koji se voli natjecati, tako da u tom smislu neće biti iznenađenja'', izjavio je Musemić.

Strateg Sarajeva naglašava da su ovo dva najkvalitetnija tima sudeći po prvenstvenoj ljestvici, te da u taborima obje ekipe nisu sretni što su se susreli ovako rano u Kupu.

''Ne znam da li je prednost ili mana što prvu utakmicu igramo kući. U svakom slučaju pokušat ćemo pobijediti, ali svaki rezultat bez primljenog gola je odličan. Mi igramo za gol više, ali nećemo srljati. Čekat ćemo svoju priliku'', zaključio je Musemić.

Kapetan Sarajeva Krste Velkoski ističe da je ekipa spremna za duel protiv Mostaraca.

''Imamo poseban motiv, ovo je finale prije finala. Nakon pobjede u Tuzli, spremno dočekujemo ovaj meč. Bit će interesantan meč, bez mnogo kalkulacija. Pozivam navijače da nas podrže'', podvukao je Velkoski.

Prvi četvrtfinalni meč između Sarajeva i Zrinjskog će biti odigran u srijedu u 17 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase".

Kopirati
Drag cursor here to close