Iskustvo iz Mostara

Modrić: Nakon sezone u Zrinjskom više se ničega nisam bojao

''Iskustvo iz Bosne i Hercegovine mi je jako pomoglo. Ne osjećam se tjelesno inferioran, jači sam nego što mnogi misle, pitajte moje suparnike'', rekao je Modrić.
Sport / Nogomet | 06. 12. 2018. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak je igrač Real Madrida i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić primio nagradu Ballon d'Or za najboljeg igrača u protekloj sezoni. I tom prilikom dao je veliki intervju za France Football, u kojem se prisjetio i svoje sezone u bh. Premijer ligi.

"Drugi su mislili da mi je visina hendikep, ja nisam. I iskustvo iz Bosne i Hercegovine mi je jako pomoglo. Ne osjećam se tjelesno inferioran, jači sam nego što mnogi misle, pitajte moje suparnike! Ne bojim se duela ni visine svojih suparnika", kazao je Modrić, te dodao:

"Prvu sam pojedinačnu nagradu osvojio prije 15 godina, kad sam bio na posudbi u Zrinjskom i navijači su me proglasili najboljim igračem momčadi, na osnovu moga ponašanja i doprinosa momčadi. Bh. liga jako je zahtjevna fizički i igraču od 18 godina teško se razviti, suci me nisu štitili. Nakon te sezone više se ničega nisam bojao."

Kad ga je Hajduk odbio, to mu je teško palo. Ali nikad ga, kaže, ništa nije pokolebalo.

"Kad sam počeo profesionalnu karijeru, nisam znao da ću dosegnuti takvu razinu, iako sam sanjao o velikim klubovima. Hajduk me nije htio iz raznih razloga, a i kad me Wenger nije htio, to sam vidio samo kao još jednu prepreku koju trebam savladati, želju da pokažem tim ljudima da su pogriješili", istakao je igrač Real Madrida, prenosi Goal.

Kopirati
Drag cursor here to close