Reprezentacija BiH

Mladi igrači očekuju minutažu i pobjedu

''Presretan sam zbog poziva. Super su me prihvatili i velika je čast biti među ovakvim igračima'', kazao je na press konferenciji pred trening u utroak mladi Irfan Hadžić.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2019. u 17:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine već drugi se dan u Trening centru N/FSBiH priprema za predstojeće kvalifikacijske mečeve za europsko prvenstvo 2020. godine, u kojima će pokušati ostvariti dvije pobjede te poboljšati skroman bodovni saldo od samo četiri boda iz četiri dosadašnje utakmice.

Prvi protivnik bh. reprezentacije bit će Lihtenštajn, protiv kojeg u četvrtak, 5. rujna u 20.45 sati igraju u Zenici, dok će u nedjelju, 8. rujna u 15.00 sati, igrati na gostovanju kod Armenije. U ponedjeljak navečer su u zenički kamp stigli Muhamed Bešić i Deni Milošević, koji su se stavili na raspolaganje izborniku Robertu Prosinečkom.

''Presretan sam zbog poziva. Super su me prihvatili i velika je čast biti među ovakvim igračima'', kazao je na press konferenciji pred trening  u utroak mladi Irfan Hadžić, koji čeka na debi u reprezentaciji. Napomenuo je kako su očekivanja od sljedeća dva susreta velika.

''Svi moramo dati maksimum da ostvarimo dvije pobjede i osvojimo šest pobjeda'', istaknuo je Hadžić, koji je dodao kako su u njegovom klubu, turskom Akhisarporu, oduševljeni što imaju jednog reprezentativca u svojim redovima.

Stoper njemačkog drugoligaša Aue Erzebrigea Marko Mihojević, koji već ima jedan nastup za seniorsku reprezentaciju, istaknuo je kako mu je velika čast što je u reprezentaciji.

''Čast mi je što dijelim svlačionicu s tako velikim igračima, kakve ima naša ekipa. Što se tiče utakmice protiv Lihtenštajna, oni su na papiru lakši protivnici, ali svakog protivnika treba ozbiljno shvatiti te težiti da ostvarimo dvije pobjede'', kazao je Mihojević.

On je također napomenuo kako je tu da radi i trenira, a na izborniku je da odredi tko će igrati te hoće li dobiti novi priliku da se iskaže i nametne.

Mihojević je dodao i kako vjeruje da, unatoč bodovnom zaostatku, reprezentacija u nastavku kvalifikacija može osvojiti barem drugo mjesto u grupi J. Nada se i podršci s tribina Stadiona Bilino polje u Zenici, bez obzira što se ne radi o tako atraktivnom protivniku.

''Zenica je nogometni grad i sigurno će nas navijači doći podržati'', kazao je Mihojević.

Kopirati
Drag cursor here to close