Susret sa Ludogoretsom

Miše: Napasti Bugare bio bi harakiri

Pobjednik dvoboja PFC Ludogorets 1945 - HŠK Zrinjski Mostar igrat će s boljim iz susreta FC Torpedo Kutaisi (Gruzija) - FK Kukësi (Albanija) u okviru play-offa UEFA Europske lige.
Sport / Nogomet | 07. 08. 2018. u 18:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom prve utakmice 3.pretkola kvalifikacija za Europku ligu između Ludogoretsa i Zrinjskog, u prostorijama mostarskog kluba upriličena je press konferencija na kojoj je okupljenim predstavnicima medija kao i obično na raspolaganju bio trener HŠK Zrinjskog Ante Miše.

''Imamo jako puno problema sa sastavom, fali nam puno igrača, počev od vratara, Stojkića, Barišića, Bekića, otpao je i Rustemović. Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je bolja od Trnave, a posebno Valete'', rekao je u svom izlaganu Miše.

Dodao je kako je ekipa Ludogoretsa prepuna brazilaca i Rumunije, sve odreda sjajnih igrača.

''Čeka nas zahtjevan susret u kojoj cemo traziti rezultat za uzvrat u Širokom. Imamo kvalitet i uz neke taktičke zamke nastojat ćemo napraviti sve što možemo da prodjemo dalje'', komentirao je Miše.

''Fali nam komplet zadnja linija, samo je Slobo tu. I ovo su igrači prvaka, imat će prigodu pokazati zašto su tu i ja vjerujem u njih'', dodao je.

Napominje kako je igrače malo uništio naporan ritam nedjelja srijeda, nedjelja.

''Pokušavamo regenerirati igrače, non stop smo u traženju kako održati igrače svježima. Taj ritam je sve učinio.  Rustemović se žali na kontuziju butnog mišića, rekao je da je danas bolji, ali nije spreman i nećemo riskirati da ga izgubimo na duže vrijeme'', kaže Miše o zdravstvenom kartonu igrača.

Imao je, kaže, razgovor sa Želimirom Terkešom, pomoćnim Plovdiva, koji mu je rekao dosta o Ludogoretsu.

''Rekao mi je da se radi o igračima koji doslovce lete po terenu. Posebno Brazilac Marcelinho za kojeg kaže da može igrati u bilo kojem klubu na svijetu. Cichino, Natahniel, i Wanderson ne zaostaju za njim. Mali, okretni brzi igrači sa fenomenalnom tehnikom. U završnici im je i po šest igrača. Stat ćemo u dva bloka, duplirati krilne pozicije i posebno osigurati Marcelinha. Imamo plan kroz neke prekide i nadam se da ćemo uspjeti iznenaditi. Malo je neobično za nas da se branimo, ali igramo s ekipom koja zahtjeva da se mi prilagodimo njoj. Bilo bi suludo njih napasti tamo, mislim da bi to bio harakiri. Pokušat ćemo ovako kroz dva bloka i sa striktnim čuvanjem Marcelinha i kroz te blokove pokušati uraditi nešto preko kontri'', rekao je Miše o svojoj taktici.

Pobjednik dvoboja PFC Ludogorets 1945 - HŠK Zrinjski Mostar igrat će s boljim iz susreta FC Torpedo Kutaisi (Gruzija) - FK Kukësi (Albanija) u okviru play-offa UEFA Europske lige.

Utakmica je na rasporedu na Razgrad Areni u četvrtak 19.00 sati.

Mostraci kreću večeras charterom ka Varni, odakle će busom do Razgrada.

Kopirati
Drag cursor here to close