CR7 ostaje CR5

Mendes: Cristiano je najbolji u povijesti, svi to znate

'Cristiano je najbolji igrač u povijesti i vi to znate!', rekao je njegov agent Jorge Mendes na dodjeli nagrada za najbolje igrače u talijanskom prvenstvu za prošlu sezonu.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2019. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Yahoo / Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo u ponedjeljak nije uspio po šesti put osvojiti Zlatnu loptu, nego je to uspjelo Messiju. Ronaldo nije se ni pojavio na ceremoniji dodjele Zlatne lopte jer se ionako unaprijed znao ishod.

Lionel Messi je u izboru France Footballa osvojio ovu prestižnu nagradu, te je iza sebe ostavio Virgila Van Dijka i upravo Cristiana Ronalda.

Portugalac ove godine nije bio na nivou kao prethodnih kada je igrao u dresu Real Madrida i teško je bilo očekivati da će ponovno osvojiti Zlatnu loptu.

Ipak, njegov agent, Jorge Mendes, i dalje smatra da je Ronaldo najbolji igrač u historiji.

'Cristiano je najbolji igrač u povijesti i vi to znate!', rekao je Mendes na dodjeli nagrada za najbolje igrače u talijanskom prvenstvu za prošlu sezonu.

Cristiano Ronaldo izabran je najboljim nogometašem Serije A, Samir Handanović je dobio nagradu za najboljeg golmana, a najboljom ekipom proglašena je Atalanta.

Upravo zbog ove dodjele nagrada, Ronaldo se nije pojavio na svečanoj ceremoniji dodjele Zlatne lopte i trebao bi biti proglašen za MVP Serije A za prošlu sezonu, a također bi trebao biti i u najboljoj postavi talijanskog prvenstva.

Ronaldo pokupio 'nagradu' i pobjegao iz Milana!?

Cristianu Ronaldu očito je vrlo teško što ove godine ponovno nije izabran za najboljeg igrača svijeta. Možda i još teže činjenica da je šestu Zlatnu loptu uzeo Messi.

Ronaldo ih ima pet i s obzirom na njegov evidentni pad, Argentinac će ostati ispred njega po pitanju najprestižnije individualne nagrade u svijetu nogometa.

A istovremeno dok se održavala ceremonija dodjele Zlatne lopte, u Milanu je sinoć održana ceremonija dodjele nagrade za najbolje igrače Serije A u prethodnoj sezoni, što je poslužilo kao idealna isprika Portugalcu da po drugi put ne dođe na ceremoniju France Footballa.

No, i njegov postupak u Italiji šokirao je javnost. Ronaldo je cijelo vrijeme čekao u svom automobilu, a kada su mu priopćili da će mu biti uručena nagrada, izašao je i krenuo prema dvorani. Portugalac je došao s velikim brojem zaštitara, te je došao na binu, uzeo nagradu i vratio se u Torino.

"Nevjerojatno. Cristiano Ronaldo je čekao u automobilu do trenutka kada je trebao biti izabran za najboljeg igrača Serije A. Kada je došao trenutak za to ušao je u dvoranu s velikim brojem zaštitara koji nisu dali kamerama da ga snimaju dok ulazi u dvoranu", napisao je razočarani novinar Tancredi Palmeri.

Kopirati
Drag cursor here to close