Hoeneß zaklopio lonac

Mandžukiću propao transfer u Bayern, ali jedan rival nudi mu izlaz iz Juventusa

Posao je bio praktički pred realizacijom, ali su u vrhu uprave u konačnici odustali od tog posla. Riječ predsjednika Hoeneßa, koji odlazi s funkcije u studenom, bila je jača od Salihamidžićeve te je posao propao.
Sport / Nogomet | 19. 08. 2019. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sportnet / Mandžukić je u Bayernu odigrao 54 utakmice i postigao 33 gola

Hrvatski napadač Mario Mandžukić prema svemu sudeći se neće vratiti u Munchen.

Predsjednik Bayerna, Uli Hoeneß, jučer je obznanio kako je njegov klub gotov s pojačanjima za ovu sezonu, iako je sportski direktor Hasan Salihamidžić rekao da su još u pregovorima s Mandžom.

Posao je bio praktički pred realizacijom, ali su u vrhu uprave u konačnici odustali od tog posla. Riječ vremešnog predsjednika koji odlazi s funkcije u studenom, bila je jača od 'Bracine' te je posao propao.

Foto: Kicker / Uli Hoeneß i Karl-Heinz Rummenigge

Kicker još navodi i kako je Hoeneß izjavio da trener Kovač sad može u miru raditi sve do Božića, a onda će se procijeniti postoje li potrebe za eventualnim dodatnim pojačanjima. To znači da Bavarci do siječnja neće dovoditi ni Leroyja Sanéa.

Vijest za Mandžukića je prenijela i talijanska televizija RAI, uz tvrdnje kako bi se Mandžo ipak mogao uskoro spasiti od sjedenja na klupi za pričuve kod Maurizija Sarrija.

Naime, odmah po propasti posla s Bayernom, Juventusu se javila uprava Milana s jasnom nakanom da u svoje redove dovedu 33-godišnjeg Brođanina.

Rossoneri traže napadača jer imaju velikih problema s dovođenjem Angela Corree, stoga traže barem privremeno, jednogodišnje rješenje. Izgleda da su ga pronašli u Mandžukiću, kojega žele dovesti na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa.

Stara dama će za tu opciju sigurno tražiti par milijuna za posudbu i desetak milijuna za konačni otkup sljedećeg ljeta.

Kopirati
Drag cursor here to close