Stigla desetka

Coutinho službeno predstavljen u Bayernu i zadužio desetku

Bavarci će Barceloni za jednogodišnju posudbu platiti 8,5 milijuna eura, a na kraju sezonu mogu otkupiti Brazilčev ugovor za 120 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 19. 08. 2019. u 13:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Coutinho je prošao liječničke preglede nakon čega je stavio potpis na ugovor s Bayernom.

Bavarci će Barceloni za jednogodišnju posudbu platiti 8,5 milijuna eura, a na kraju sezonu mogu otkupiti Brazilčev ugovor za 120 milijuna eura.

"Meni ovo predstavlja izazov u novoj zemlji u jednim od najboljih europskih klubova. Jako se radujem tome. Kao i Bayern i ja imam visoke ambicije i siguran sam da ih mogu dostići zajedno sa suigračima ", rekao je Coutinho koji je zadužio dres s brojem deset.

I Barcelona je na svome Twitteru i web stranicama potvrdila ovaj transfer.

Stigao i mladi francuski reprezentativac Cuisance

Njemački nogometni prvak Bayern iz Münchena u nedjelju je angažirao francuskog mladog reprezentativca Michaela Cuisancea, dosadašnjeg člana Borussije iz Moenchengladbacha, s kojim je potpisao ugovor do 2024. godine.

Cuisance je član francuske reprezentacije do 20 godina, a u sezoni 2017/18. izabran je za najboljeg igrača sastava iz Moenchengladbacha.

Vrijednost transfera se procjenjuje na 10 milijuna eura.

Cuisance je treći francuski igrač koji je stigao u Bayern ovoga ljeta, nakon braniča Lucasa Hernandeza i Benjamina Pavarda.

Kopirati
Drag cursor here to close