Dalić i ostali Grunfovi

Lovren poslao poruku suigračima; Jedino nije jasno od čega su umorni!?

"S čim da budemo zadovoljni? Prvo poluvrijeme je bilo jako loše nažalost, nedostajalo je agesivnosti, dopuštali smo im da rade što hoće. Trebali su voditi 4:0 u prvom dijelu", kazao je iskreni Dejan Lovren.
Sport / Nogomet | 05. 09. 2020. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Lovren je odahnulo kad je čuo da neće igrati Ronaldo... ali ni to nije pomoglo

Hrvatska je odigrala jako lošu utakmicu u Ligi nacija i izgubila u gostima protiv Portugala s 4:1.

I dok su Portugalci igrali bez Ronalda, a Hrvatska bez Modrića, na terenu je izgledalo kao da je CR7 tu, a umjesto Luke kao da je igrao neki amater kojeg su jedva nagovorili da istrči na travnjak.

Mateo Kovačič pokazao je još jednom da ne može biti nasljednik Luke Modrića, Ivana Rakitića ili Milana Badelja. Porazno saznanje za nogometaša njegovih potencijala.

Nikola Vlašić u subotu nije bio onaj dečko kojeg je hrvatska javnost očekivala, Ante Rebić kao da je stigao u šoping, a Josip Brekalo pokazuje vidnu stagnaciju u svojoj igri.

Andreju Kramariću bi možda netko trebao pojasniti kako Hoffenheim nije klub u iz kojeg možeš parirati čak ni 'Grunfru' Pepeu, a Tinu Jedvaju bi najpametnije bilo da se oprosti od kockastog dresa.

Nakon utakmice komentar sramotne prestave Hrvata na stadionu Dragao dao je Dejan Lovren.

"S čim da budemo zadovoljni? Prvo poluvrijeme je bilo jako loše nažalost, nedostajalo je agesivnosti, dopuštali smo im da rade što hoće. Trebali su voditi 4:0 u prvom dijelu, ne znam razlog, ako ovako mislimo dalje neće biti dobro", rekao je Lovren pa nastavio:

"Bez agresivnost danas ne možeš pobijediti. Jesu nam falili Modrić i Rakitić? Njima je Ronaldo falio pa su se borili za svaku loptu. Moramo si postaviti prioritet, od želje do pobjede pa do svega ostaloga. Možemo igrati lijep nogomet, ali bez svega ostaloga ne možeš pobijediti.

Čeka nas teška utakmica, ako se netko umorio večeras neka preskočiti Francusku, ovo moramo popraviti i ne možemo ovako završiti Ligu nacija", rekao je stoper hrvatske nogometne reprezentacije.

Kopirati
Drag cursor here to close