Derbi Zrinjskog i Sarajeva

Kuzmanović za Bljesak: Voljeli bismo ponoviti rezultat s posljednjeg gostovanja u Mostaru

Sarajevo je u Ligi za prvaka upisalo dva uvodna poraza te su u trećem konačno slavili protiv Krupe na Koševu čime su dali naznaku da izlaze iz krize.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2018. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski i Sarajevo u subotu (18.30) ''Pod Bijelim brijegom'' igraju jedan od dva velika derbija četvrtog kola Lige za prvaka.

''Plemići'' se bore za prvo mjesto sa Željezničarom i obranu titule prvaka dok se ''Bordo'' momčad pokušava dohvatiti Europe preko trećeg mjesta na kojem se nalazi Široki Brijeg. Upravo će konkurenti aktera derbija u Mostaru igrati drugi veliki derbi ovoga kola na Grbavici.

Izabranike Husrefa Musemića očekuje težak susret u Mostaru gdje su u listopadu 2017. godine, u sklopu 12. kola Premijer lige BiH, pobijedili s 1:3.

Sarajevo je u Ligi za prvaka upisalo dva uvodna poraza te su u trećem konačno slavili protiv Krupe na Koševu čime su dali naznaku da izlaze iz krize.

''Sigurno je da smo mi ostali ispod očekivanja u dosadašnjem tijeku sezone i svaka utakmica za nas je prilika da popravimo dojam, odnosno da ostvarimo što bolji rezultat, kako bi se približili ostvarivanju naših ciljeva. U Mostar idemo s namjerom da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Naravno, voljeli bismo ponoviti rezultat s našeg posljednjeg gostovanja (op.a. 1:3) u Mostaru, ali smo svjesni da će u subotu biti jedna sasvim druga utakmica'', izjavio je za Bljesak.info 22-godišnji igrač Sarajeva Mićo Kuzmanović, strijelac prvog pogotka na posljednjem gostovanju svoje momčadi u Mostaru.

Kuzmanović se doktanuo i svojih protivnika. 

''Teško je izdvojiti nekoga. Zrinjski je jedna kvalitetna ekipa, unatoč nešto slabijem učinku u posljednjih par tjedana. Smatram da su dobro popunjeni na svakom mjestu i očekuje nas pravi derbi, kvalitetna utakmica koja će, siguran sam, opravdati očekivanja'', mišljenja je mladi Dobojlija Kuzmanović. 

Sarajevo je najavilo otvorenu igru i pohod na puni plijen ''Pod Bijelim brijegom'' jer su im tri boda iznimno važna u borbi za treće mjesto odnosno u borbi za Europu koje trenutačno drži Široki Brijeg.

''Nama su bodovi potrebni u borbi za mjesta koja vode u Europu i tako ćemo se i postaviti'', zaključio je u razgovoru za Bljesak.info mladi prvotimac Sarajeva Mićo Kuzmanović.

Glavni sudac susreta Zrinjski - Sarajevo bit će Elvis Mujić iz Banovića, a izravni televizijski prijenos bit će na Mojoj TV.

4. kolo Lige za prvaka (subota, 7. travnja):
Radnik - Krupa (16.30)
Željezničar - Široki Brijeg (16.30)
Zrinjski - Sarajevo (18.30)

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close