Zeničani prekinuli negativni niz

Katastrofalan početak sezone za Široki Brijeg: Čelik šokirao Pecaru

Širokobriježani su katastrofalno otvorili novu sezonu, a zenička momčad je uspjela upisati pobjedu protiv Širokog nakon šest uzastopnih poraza.
Sport / Nogomet | 22. 07. 2019. u 22:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokoga Brijega poraženi su 0:1 od Čelika u susretu prvog kola Premijer lige BiH igranom u ponedjeljak navečer pred oko 2.000 gledatelja na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.

Širokobriježani su katastrofalno otvorili novu sezonu, a zenička momčad je uspjela upisati pobjedu protiv Širokog nakon šest uzastopnih poraza. Podsjećamo, 2017. godine Široki je na Pecari slavio s 4:0, a 2018. čak 6:0.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - NK Čelik

Domaći su imali terensku inicijativu tijekom cijelog djela susreta, a Čelik je prijetio iz kontri u nekoliko navrata.

U drugi dio susreta ''Plavo-bijeli'' su ušli još ofanzivnije, no završnica je izostala i lopta jednostavno nije htjela u gol. Gosti su naplatili promašaje domaćih u 74. minuti kada je Ermin Huseinbašić pogodio za 0:1 nakon jedne polukontre.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - NK Čelik

Široki Brijeg je najbliži izjednačenju bio u 90. minuti kada se sam pred vratarom našao Stipe Jurić, no pucao je pored gola.

Čelik je u sudačkoj nadoknadi ostao s igračem manje kada je drugi žuti karton dobio Ševkija Resić koji je u završnici ušao u igru.

U drugom kolu Široki Brijeg će igrati u Tuzli protiv Slobode dok Čelik na Bilinom polju dočekuje Sarajevo.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close