Lucho i Diego dijele isti klub

Ibanez za Bljesak: Maradona mi je bio idol, emotivno sam proživio minutu šutnje

U utorak i srijedu uoči utakmica Premijer lige održala se minuta šutnje u počast jednom od najvećih nogometaša ikada, Diegu Armanu Maradoni.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2020. u 14:37 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Isto je bilo i uoči derbija Zrinjskog i Željezničara, a ova je bila posebno emotivna za Luisa Ibaneza. Osim toga što je Argetinac, a u Argentini je Maradona poput božanstva, Ibanez je dijete Maradoninog kluba - Boca Juniors.
 
"Emotivno je bilo jako, a sve sam oko Maradonine smrti jako teško primio. Pogodilo me, jer Maradona mi je bio idol. Imam njegov potpis istetoviran, obožavam ga cijeli svoj život... Samo bih pohvalio na inicijativi da se to napravi, jer Maradona je ipak možda i najveći ikada", kaže za Bljesak.info Luis Ibanez.
 
Foto: Bljesak.info / Luis Ibanez u skoku
Argentinac je odigrao 71 minutu, a svoj posao odradio je korektno. Imao je dva udarca na gol, a bio je blizu pogotka krajem prvog poluvremena kada je iz slobodnjaka promašio malo pokraj gola.
 
 
"Zadovoljan sam minutažom, prvi put nakon dugo vremena spojio sam dvije utakmice zaredom i nadam se da će se tako nastaviti, da se vratim na svoj nivo na kojem nisam bio otkako sam došao u Zrinjski. Žao mi je zbog poraza, pogotovo jer smatram da smo trebali pobijediti. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, dominantniji i trebali smo imati veću prednost. Na kraju primimo taj gol u zadnjoj minuti, ali takav je nogomet", dodao je za Bljesak.info Ibanez odmah nakon današnjeg treninga.
Kopirati
Drag cursor here to close