36-godišnji majstor

Bekrić o tome zašto nije slavio gol: "Zrinjski mi je spasio karijeru"

Apsolutni junak u pobjedi Željezničara kod Zrinjskog bio je Samir Bekrić.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2020. u 13:53 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne samo da je Bekrić postigao odlučujući gol, nego je i asistirao kod prvog, a odmah po njegovom ulasku u igru Željezničar je živnuo i zaigrao bolje, što mu je pomoglo doći do 2:1 pobjede.

“Teška utakmica protiv dobrog protivnika. Zrinjski je pokazao u prvom dijelu da je odlična ekipa, a mi smo igrali prvo poluvrijeme jako loše. Sreća je pa smo gubili samo 1:0. Vidjeli smo da je Zrinjski bio agresivniji, brži, jači... Mi smo drugo poluvrijeme morali biti puno bolji, jer prvo nismo igrali, bili smo prenervozni. Spustili smo loptu, bili pametniji nego u prvom dijelu. Zaigrali smo kako treba da igramo, te na kraju zasluženo savladali“, kazao je Bekrić za SportSport.

Kod pobjedničkog gola ga nije proslavio. 36-godišnji veznjak u Zrinjskom je proveo samo godinu i pol, no dovoljno da ostavi dubok trag.

“Velika zahvalnost ide Zrinjskom. U Željezničar sam se vratio 2016. godine kada sam bio na nekom vrhuncu i bio u godinama da napravim još jedan vrhunski inozemni angažman. Imao sam ponuda na stolu, nisam gledao novac, vratio sam se jer volim Želju i želio sam da pravimo neku lijepu priču. Na početku je sve bilo super, ali kasnije su me ljudi izradili i maltene ostavili na ulici. Imao sam ponudu iz Kine, ali nisam želio da idem jer je supruga bila u osmom mjesecu trudnoće. Šest mjeseci sam 'visio', bilo mi je ključno, jer bi to bio kraj karijere. Nisam želio da odem na taj način iz kluba kojeg volim i obožavam. Nisam ni spavao tih šest mjeseci. Davao sam sve od sebe, vrijedno trenirao i vjerovao da ću se vratiti na Grbavicu i pokazati da su pogriješili. Zrinjski je u tom trenutku bio jako korektan i spasio mi je karijeru. Doveli su me, dali mi podršku, doček je bio sjajan iako sam došao iz najvećeg rivala kada pogledamo ovih par sezona. Znali su da volim Željezničar i da je to moj klub, ali su bili korektni u klubu, navijači, svi... Iz tog razloga, te poštovanja prema svima njima nisam želio da slavim pogodak”, zaključio je Bekrić, prenosi SportSport.

Kopirati
Drag cursor here to close