Ogorčeni na suđenje

FK Sarajevo nakon Mostara: Tražimo sastanak klubova zbog neregularnosti u ligi

FK Sarajevo će početkom sljedećeg tjedna uputiti službeni poziv za sastanak predstavnicima svih premijerligaša ''u cilju pronalaska rješenja neregularnosti sa kojima se susrećemo u svakom kolu, a koje direktno narušavaju integritet natjecanja''.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2021. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nakon sinoć odigrane utakmice 27. kola m:tel Premijer lige BiH protiv HŠK Zrinjski u Mostaru, Fudbalski klub Sarajevo izražava nezadovoljstvo suđenjem i ponašanjem službenih lica susreta'', priopćeno je danas iz ovog kluba.

Kako je navedeno u priopćenju, odluke glavnog suca Frane Jelića i pomoćnika Senada Ibrišimbegovića, Amela Novalića i Elvisa Mujića direktno su utjecale na konačni ishod susreta.

Na utakmici je podijeljeno ukupno 9 kartona, od kojih 7 za bordo tim koji gradski derbi dočekuje desetkovan bez dva prvotimaca.

”U 28. minuti susreta nakon prekršaja nad Mirkom Oremušem u kaznenom prostoru, sudac Jelić nije svirao penal, da bi svega sedam minuta kasnije na drugoj strani dosudio najstrožiju kaznu. Nakon duela Đokanovića i Juranovića, glavni sudac je prvo svirao slobodan udarac, da bi nakon negodovanja domaćih igrača promijenio odluku, te je dosuđen penal.

Tijekom susreta svjedočili smo nizu nelogičnih situacija poput pogrešno dosuđenih auta, te tendencioznih prekida igre u cilju zaustavljanja kontranapada.

Svjesni stanja u kojem se nalazimo, službenih lica i predstavnika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine te njihove direktne veze sa klubovima koji se natječu u “elitnom” rangu natjecanja, FK Sarajevo obavještava navijače i javnost da neće nijemo posmatrati ovakve situacije”, priopćeno je.

''FK Sarajevo će početkom sljedećeg tjedna uputiti službeni poziv za sastanak predstavnicima svih premijerligaša u cilju pronalaska rješenja neregularnosti sa kojima se susrećemo u svakom kolu, a koje direktno narušavaju integritet natjecanja'', priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close