Primera

Dva pogotka i asistencija Luisa Suareza za pobjedu Barcelone

Barcelona (43) je zadržala pet bodova prednosti pred Atleticom (38). Sevilla je ostala treća sa 33 boda, a Alaves je četvrti sa 32.
Sport / Nogomet | 13. 01. 2019. u 21:25

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Barcelone pobijedili su na Nou Campu Eibar sa 3-0 (1-0) zahvaljujući raspoloženom Luisu Suarezu koji je postigao dva pogotka i asistirao Leu Messiju za treći.

Urugvajac je prvi gol postigao u 19. minuti na dodavanje Coutinha. U 53. minuti Suarez je asistirao Messiju za njegov 17. prvenstveni pogodak u ovoj sezoni. Konačnih 3-0 postavio je Suarez u 59. minuti na asistenciju Sergija Roberta.

U Bilbauu je Athletic svladao Sevillu sa 2-0, a oba pogotka postigao je Inaki Williams. Prvi put je zatresao mrežu u 23. minuti, a drugi put u 84.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 19. kola španjolskog prvenstva nogometaši Atletico Madrida pred svojim su navijačima svladali Levante s minimalnih 1-0 (0-0).

Strijelac pobjedonosnog pogotka u 57. minuti bio je francuski napadač Antoine Griezmann, koji je precizno izveo kazneni udarac dosuđen zbog igranja rukom Crnogorca Nikole Vukčevića.

Trener Atletica Diego Simeone u 76. minuti je uveo u igru Nikolu Kalinića, ali se hrvatski nogometaš u vremenu koje je dobio nije našao u izglednoj situaciji za pogodak.

Barcelona (43)  je zadržala pet bodova prednosti pred Atleticom (38). Sevilla je ostala treća sa 33 boda, a Alaves je četvrti sa 32. Real Madrid je peti sa 30 bodova i utakmicom manje.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close