Sreća

Crnogorac: Ostvarili smo cilj, mjesto nam je u Premijer ligi BiH

U tuzlanskoj Slobodi su definitivno odahnuli, s obzirom da su se borili za opstanak, iako su od tragičara Čelika, koji uz Zvijezdu 09 seli u Prvu ligu Federacije BiH, imali četiri boda više (21).
Sport / Nogomet | 01. 06. 2020. u 20:10 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon odluke Natjecateljske komisije Nogometnog saveza BiH o okončanju prvenstva u Premijer ligi BiH, očekuje se da će tu odluku verificirati i Izvršni odbor Saveza.

U tuzlanskoj Slobodi su definitivno odahnuli, s obzirom da su se borili za opstanak, iako su od tragičara Čelika, koji uz Zvijezdu 09 seli u Prvu ligu Federacije BiH, imali četiri boda više (21).

Šef stručnog stožera Slobode Gradimir Crnogorac, koji je na tu dužnost imenovan 18. prosinca 2019. godine, a u proljeće je Slobodu vodio samo na tri utakmice (Mladost 0:0, Zrinjski 0:2, Čelik 2:1), kaže kako nije bilo dileme hoće li njegova ekipa zadržati status premijerligaša.

''Ispunili smo svoj cilj koji je bio postavljen prije početak suradnje. Nismo se bojali izazova i mislim da smo zasluženo tu gdje jesmo i da nam je mjesto u Premijer ligi BiH'', izjavio je Crnogorac, objavljeno je na službenoj stranici FK Sloboda.

Naredna sezona u Premijer ligi BiH počet će 1. kolovoza, što predstavlja veliku pauzu za sve igrače.

''Sigurno da pauza od pet mjeseci neće nikome dobro doći, ali ovo je za sve nas novi trenutak. Sada, kada je konačno donesena odluka o prekidu prvenstva, najvažnije je da se odmorimo od svega i da, kada krenu pripreme napravimo konkurentnu ekipu za iduću sezonu'', napominje šef stručnog stožera Slobode.

Kako će izgledati sastav ''crveno-crnih'', još nije poznato, mada su svi igrači osim Marinkovića ostali na okupu.

''Prvo treba vidjeti tko ostaje, a tko odlazi iz Slobode. Mislim da je naša ekipa pokazala pravo lice protiv Čelika, pred prekid prvenstva, i takvu ekipu Slobode želim da vidim i naredne sezone. Znači, ekipu koja stvara mnogo šansi i samim tim privlači publiku na stadion. Mislim da smo imali odličan tim sastavljen od par iskusnih igrača i momaka čije vrijeme tek dolazi. Ovom prilikom se zahvaljujem svom stručnom stožeru, igračima i rukovodećim strukturama u klubu na korektnom odnosu tijekom proteklih mjeseci. Pozdravljam sve naše navijače koji vole klub i koji s nestrpljenjem očekuju iduću sezonu'', rekao je Crnogorac.

Kopirati
Drag cursor here to close