Slijede pregovori od sutra

Zrinjski pregovara o sudbini 10 igrača

Damir Šovšić, Ivan Čurjurić i Dario Rugašević neće produžiti suradnju sa Zrinjskim i oni mogu tražiti novi klub, a vidjet ćemo što će rukovodstvo kluba napraviti u pregovorima s ostalim nogometašima.
Sport / Nogomet | 31. 05. 2020. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski u ponedjeljak je zakazao razgovore s nogometašima kojima ističe ugovor u narednom razdoblju.

Mostarski Plemići u svom sastavu imaju čak desetoricu nogometaša koji će uskoro biti slobodni igrači, a s nekima od njih će se sjesti za stol i pokušati dogovoriti nova suradnja.

Prije svega pregovori će se obaviti s Edinom Rustemovićem i Perom Stojkićem. Klub ima veliku želju da ih zadrži, a isto će pokušati da učine i s većinom ostalih nogometaša.

S druge strane Damir Šovšić, Ivan Čurjurić i Dario Rugašević neće produžiti suradnju sa Zrinjskim i oni mogu tražiti novi klub, a vidjet ćemo što će rukovodstvo kluba napraviti u pregovorima s ostalim nogometašima.

Luis "Lucho" Ibanez, lijevi bek mostarskog Zrinjskog ovih dana nalazi se u Zagrebu gdje je na jednoj od tamošnjih klinika obavio manji operativni zahvat.

Ibanez je jedan od nogometaša koji imaju ugovor s Plemićima i gotovo je sigurno da ćemo ga u dresu s lentom gledati i u sljedećoj sezoni, a navijači se nadaju da će ovaj sjajni lijevi bek ponovo doći na razinu po kojoj ga pamte iz zagrebačkog Dinama i beogradske Crvene Zvezde.

Što se tiče pojačanja za sljedeću sezonu kako piše SportSport.ba Zrinjski je 'zagrizao' za dovođenje lijevog beka Radnika iz Bijeljine Slaviše Radovića.

Radović je velika želja trenera Plemića Mladena Žižovića. U narednim danima će se obaviti pregovori o eventualnom dolasku Radovića Pod Bijeli brijeg i on bi od naredne sezone mogao nositi dres 'Plemića'.

Žižović i Radović su odlično sarađivali u ekipi Radnika. Trener Plemića dobro poznaje njegove kvalitete, pa nije nikakvo čudo što je pokazao interes za uslugama 26-godišnjeg lijevog beka.

HŠK Zrinjski Mostar je službeno dobio UEFA licencu za nastup na međunarodnoj sceni u sezoni 2020./2021.

"Prvostupanjska komisija Nogometnog saveza BiH pozitivno je odgovorila na zahtjev HŠK Zrinjski, budući da smo ispunili sve kriterije prema Pravilniku o licenciranju klubova NS-a BiH. Naravno, zajedno s UEFA licencom dobili smo i licencu za nastup u BH Telecom Premijer ligi u sezoni 2020./2021", priopćio je mostarski prvak.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

Ugovori u HŠK Zrinjski ističu ovim nogometašima: Dino Horkaš (Posudba iz Dinama), Antonio Soldo, Renato Gojković, Dario Rugašević, Pero Stojkić, Edin Rustemović, Frane Čirjak, Ivan Čurjurić, Damir Šovšić, Robert Mišković.

Kopirati
Drag cursor here to close