Die Roten

Čelnici Bayerna podržali Kovača i žestoko napali novinare

Uli Hoeneß, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić podržali su trenera i napali novinare zbog napada na igrače
Sport / Nogomet | 19. 10. 2018. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konferencija za novinare čelnika Bayerna očekivala se s nestrpljenjem, iako se već pojavljivanjem Nike Kovača sat vremena ranije na redovnoj pressici uoči prvenstvenih obaveza ovog vikenda dalo naslutiti da od smjene trenera nema ništa.

Tako je i bilo - Uli Hoeneß, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić podržali su trenera i napali novinare zbog napada na igrače.

"Imali smo dobrih utakmica, a onda je uslijedio loš niz, ali nećemo otpustiti Kovača. Sjetite se vi novinari koliko ste nas hvalili. Mi smo svjesni pogrešaka, ali sigurno nećemo s njima izlaziti u javnost. Uvijek ću braniti igrače i trenera, oni su dovoljno samokritični i sami", rekao je Hasan Salihamidžić.

"Želim reći nešto što nema veze s Bayernom. Sramotni su i napadi na izbornika Joachima Loewa. Sramotno je i izvještavanje o zvižducima Niki Kovaču na košarkaškoj utakmici", rekao je Uli Hoeness.

"Nakon utakmice protiv Nizozemske odlučili smo stati uz igrače, koji su previše kritizirani. Tu je jedan Manuel Neuer, koji je zaslužio puno veće poštovanje, a nevjerojatno je što sam sve pročitao o njemu?! Čovjek je svjetski prvak i četiri puta je bio najbolji vratar svijeta! Ili što sve čitam o Boatengu i Hummelsu, da su prestari? Možda biste trebali pogledati kako se štite igrači u drugim državama. Ovo ne govorim samo novinarima, već i bivšim igračima i stručnjacima. Prije tri tjedna ste mislili da ćemo neporaženi završiti sezonu, a sada pišete o nezapamćenoj krizi. Tužit ćemo one koji o nama pišu laži", dodao je Rummenige.

Kopirati
Drag cursor here to close