Široki gostuje Čeliku

Čabraja: Na Bilinu Polju od prve minute po sva tri boda

Čabraja se krajem srpnja oporavio od teške ozljede zbog koje je izbivao sedam mjeseci te se iz na početku ove sezone iz utakmice u utakmicu vraća u pravu formu.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2018. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Na Bilinu Polju možemo očekivati jedan rastrčan i borben Široki Brijeg koji će od prve minute pokazati da je došao po sva tri boda. Nema kalkulacija, u Zenicu idemo po pobjedu jer nas jedino pobjeda može ostaviti u borbi za vrh, a to nam je cilj'', izjavio je ofanzivni igrač Širokog Brijega za Sportske novosti. 

Čabraja se krajem srpnja oporavio od teške ozljede zbog koje je izbivao sedam mjeseci te se iz na početku ove sezone iz utakmice u utakmicu vraća u pravu formu.

''Uhvatio sam kontinuitet i vjerujem da je zadnjih par utakmica nagovještaj mog ulaska u pravu formu. Osjećam se puno bolje nego na početku sezone, pun sam samopouzdanja, a za to je zaslužan i novi trener Goce Sedloski koji mi je ukazao povjerenje i našao novu poziciju na terenu'', istaknuo je Čabraja.

Široki Brijeg u nedjelju, 21. listopada, u 17:00 sati u Zenici gostuje kod Čelika u susretu 14. kola Premijer lige BiH. Podsjećamo, u 3. kolu Široki je na Pecari razbio Čelik sa 6:0.

 

Kopirati
Drag cursor here to close