Bivši direktor NK Široki Brijeg

Bubalo: Skupština se mora hitno održati, potrebna je i promjena statuta kluba

Sada već bivši direktor NK Široki Brijeg Zoran Bubalo govorio je o razlozima ostavke i stanju u klubu.
Sport / Nogomet | 28. 02. 2019. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iznenađujuće ostavke čelnika Nogometnog kluba Široki Brijeg šokirale su u četvrtak ujutro javnost. Ostavke su podnijeli na sjednici Upravnog odbora u srijedu navečer, a klub je putem priopćenja u četvrtak ujutro potvrdio vijest.

Ostavke su tako podnijeli Miro Kraljević, predsjednik Upravnog odbora, Dario Knezović, predsjednik Skupštine, Zdenko Ćosić, član Upravnog odbora te Zoran Bubalo, direktor kluba.

Upravo je Bubalo jedini od spomenute četvorke u javnosti govorio u razlozima ostavke i stanju u klubu.

''Ova Uprava je bila prijelazno rješenje, s obzirom da je prije toga bila Uprava koja je dugo vladala. Mislim da se klub u međuvremenu ni u čemu nije 'smanjio', mislim na igračku kvalitetu, financije, odaziv publike i slično. Ima tu naravno još dosta stvari koje trebaju biti organizirane na mnogo puno višoj razini'' kazao je Bubalo za SportSport.ba.

Zanimljivo je bilo na sjednici, priznaje Bubalo.

''Bilo je sinoć govora o novoj Skupštini i ulasku u klub novih ljudi. Neki članovi Upravnog odbora su tražili smjenu direktora... Pola ih se nije složilo s tim, ali onda su gore nabrojani ljudi odlučili podnijeti ostavke''.

Široki Brijeg je nedavno ostao bez generalnog sponzora, pa je Bubalo upitan je li to bio razlog što je ''puklo'' među čelnicima kluba.

''Nije baš to. Ima tu ponuda, i to se naravno spominjalo, ali da će biti na sljedećoj Skupštini''.

O budućnosti kluba s Pecare kaže:

''Klub nema dugovanja. Nalazi se na trećem mjestu Premijer lige, ima realne šanse da se domogne polufinala Kupa, ali Skupština se mora hitno održati i imenovati nova Uprava. Potreban je i drugi način rada, pa možda i promjena statuta kluba'', dodao je Bubalo na kraju razgovora za SportSport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close