U tijeku su pregovori

NK Široki Brijeg ostao bez generalnog sponzora

U tijeku su pregovori dviju strana nakon čega će biti poznati hoće li spomenuta tvrtka ostati i dalje generalni sponzor ili samo ''obični'' sponzor.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2019. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Široki Brijeg ostao je bez generalnog sponzora - širokobriješke tvrtke Feal, a ugovor je istekao 31. siječnja 2019. godine.

Kako smo doznali iz kluba s Pecare, u tijeku su pregovori dviju strana nakon čega će biti poznati hoće li spomenuta tvrtka ostati i dalje generalni sponzor ili samo ''obični'' sponzor.

''Istina je da je ugovor istekao 31. siječnja. Pregovori sada traju, ali ništa nije službeno. Vjerojatno ćemo u sljedećim danima znati hoće li Feal ostati generalni sponzor ili će samo biti sponzor, a ima tu još nekih kandidata za to mjesto'', izjavio je za SportSport.ba direktor NK Široki Brijeg Zoran Bubalo.

Podsjećamo, generalni sponzor Širokog Brijega od 1998. do prosinca 2016. godine bio je Mepas. U siječnju 2017. na izbornoj Skupštini kluba izabrano je novo vodstvo te objavljeno da će novi generalni sponzor biti Feal.

''Plavo-bijeli'' su prvi dio sezone u Premijer ligi BiH završili na trećem mjestu dok ih u nedjelju (17:00 sati) na Pecari očekuje veliki hercegovački derbi sa Zrinjskim u sklopu 20. kola. U četvrtfinalu Kupa BiH Širokobriježane očekuje dvomeč s banjalučkim Borcem.

Kopirati
Drag cursor here to close