Copy - Paste

Braco Salihamidžić zbunio novinare priopćenjem u povodu otkaza Kovaču

U tekstu priopćenja u vezi s otkazom Kovaču opaža se jedan pasus koji je praktično identičan onome iz 2017. kad je otpušten Carlo Ancelotti (60)
Sport / Nogomet | 04. 11. 2019. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su u Bayernu odlučili da otpuste trenera Niku Kovača (48), vodeći ljudi bavarskog velikana i službeno su izdali priopćenje o tome.

U tekstu priopćenja Bild opaža jedan pasus koji je praktično identičan onome iz 2017. kad je otpušten Carlo Ancelotti (60).

Tada je Karl-Heinz Rummenigge (64) istaknuo: "Sada od momčadi očekujem pozitivan razvoj i apsolutnu motivaciju za postizanje naših ciljeva za ovu sezonu".

U povodu otkaza Kovaču gotovo isto to je kazao Hasan Salihamidžić (42), sportski direktor Bayerna: "Sada od naših igrača očekujem pozitivan razvoj i apsolutnu motivaciju za postizanje naših ciljeva za ovu sezonu".

Razlika je korištenju riječi ''naših igrača'' (Salihamidžić) umjesto ''momčadi'' (Rummenigge).

Dakle, gotovo da je kopirano iz starog dokumenta ono što je Salihamidžić u nedjelju navečer kazao.

I ostali dijelovi priopćenja su gotovo identični kao kod onoga u slučaju Ancelottija, s kojim su također, baš kao i s Nikom Kovačem, ''vođeni ozbiljni i otvoreni razgovori''.

Slučajnost ili ne, kako god u Bayernu treneri dolaze i odlaze kao na traci, tako se i priopćenja samo iznova kopiraju iz foldera. Zašto se mučiti i smišljati novi tekst...

Što se tiče Nike Kovača, on se već oprostio od svog dosadašnjeg kluba, njegovih navijača i svih drugih koji prate nogometna zbivanja.

Kopirati
Drag cursor here to close