Utrčao na teren i zagrlio idola

Bosanski zagrljaj za Ronalda

Bosanac utrčao u teren i zagrlio Cristiana Ronalda
Sport / Nogomet | 27. 03. 2018. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Portugala izgubila je rezultatom 3:0 od Holandije u prijateljskom susretu igranom u Ženevi. Ronaldo nije pružio najbolju partiju u državnom dresu, a tokom utakmice imao je i susret sa navijačem i svojim velikim fanom koji je utrčao na teren kako bi zagrlio svog idola.

Kako pišu španski mediji, radi se o Bosancu Samiru Aliću. Alić je poznati švicarski humorista koji je u nekoliko navrata snimao parodije o Cristianu Ronaldu. Ima 29 godina i rođen je u Zvorniku, navodi As.

Video: Samir Alić - Inspecteur BILLAG

Nogometna reprezentacija Portugala izgubila je rezultatom 3:0 od Nizozemske u prijateljskom susretu igranom u Ženevi. Ronaldo nije pružio najbolju partiju u državnom dresu, a tijekom utakmice imao je i susret sa navijačem i svojim velikim fanom koji je utrčao na teren kako bi zagrlio svog idola, prenosi N1.

Kako pišu španski mediji, radi se o Bosancu Samiru Aliću. Alić je poznati švicarski humorist koji je u nekoliko navrata snimao parodije o Cristianu Ronaldu. Ima 29 godina i rođen je u Zvorniku, navodi As.

Video: Poljubac za Ronalda

On je na teren utrčao u dresu Ronalda i trenerci Rome u kojoj nastupa bh. reprezentativac Edin Džeko.

  / Nakon što je zagrlio Ronalda, Alića su izvele službene osobe.Poljubac za Ronalda
Kopirati
Drag cursor here to close